4 GODINE BRAKA

Poštom mu je poslala verenički prsten: Kako izgleda prva supruga Ognjena Amidžića?

0

Voditelj Ognjen Amidžić je pre braka sa Danijelom Dimitrovskom, voleo koleginicu.

Pre Danijele, Ognjen Amidžić je bio u braku sa koleginicom
Pre Danijele, Ognjen Amidžić je bio u braku sa koleginicomfoto: Dragan Kadić

Voditelj Ognjen Amidžić je godina na televizijskoj sceni, a prošle godine je dospeo u žižu interesovanja zbog razvoda od manekenke Danijele Dimitrovske.

 

Njih dvoje su prošle godine stavili tačku na svoj brak nakon 10 godina, a vest su potvrdili zajedničkim saopštenjem.

 

- Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati - pisalo je tada u saopštenju.

 

Međutim, malo ko zna da voditelj ima još jedan brak iza sebe i da je pre Danijele voleo koleginicu.

U pitanju je voditeljka Milica Marković.

 

Njih dvoje su se upoznali na televiziji, ljubav je brzo planula, a interesantno je da je Ognjen jednom prilikom ispričao kako je Milica, iako je on u nekoliko navrata pokušavao da je veri, zapravo na kraju njega zaprosila

 

- Bio sam na turneji sa "Flamingosima" i Milica mi je poštom poslala verenički prsten koji je sama odabrala i kupila. Ostalo mi je samo da joj ga svečano predam kad se vratim. Pre toga sam joj nekoliko puta rekao da bih voleo da se uda za mene. Za to mi je inspiracija dolazila obično u vreme večere. Ona skuva špagete i svečano postavi sto, a ja, čim sednem, počnem da je zasipam izjavama ljubavi. Uvijeno sam je prosio najmanje sto puta i na kraju je ona napravila odlučujući potez - 

Milica i Ognjen su se razveli nakon četiri godine braka
Milica i Ognjen su se razveli nakon četiri godine brakafoto: Damir Dervišagić

Venčali su se 2006. godine u manastiru Kaona kod Šapca, a onda su nekoliko dana kasnije napravili veliko slavlje u prestonici. 

 

Ognjen je jednom prilikom otkrio da je oduvek želeo da se oženi mlad.

 

- Davno sam sebi utuvio u glavu kako bi trebalo da se oženim do tridesete godine i to sam ostvario. U tom momentu želeo sam venčanje, jer sam pronašao pravu osobu s kojom sam bio u vezi tri i po godine i to je bila prava odluka. Prepoznao sam da je Milica ta, takve stvari se prosto osete, ljubav je nemoguće objasniti, jednostavno se dogodi.

Milica Marković se nakon razvoda povukla iz javnosti
Milica Marković se nakon razvoda povukla iz javnostifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ipak, četiri godine kasnije, ljubav se ugasila te su 2010. godine Ognjen i Milica odlučili da nastave svako svojim putem. 

 

Milica Marković se od razvoda povukla od javnosti iako je i sama bila lice TV Pinka. Danas radi kao PR u jednoj beogradskoj marketinškoj agenciji. 

 

makonda-tracker