harizmatična i talentovana

Sa Olgom i Peletom ne priča o glumi, razlog je URNEBESAN: Lenka Petrović nasmejala sve "dosadnim" pitanjem o roditeljima

0

Krenuvši stopama svojih roditelja mlada glumica Lenka Petrović otkrila je detalj iz privatnog života 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Ćerka poznatog glumačkog para Olge Odanović i Dragana Petrovića, Lenka Petrović nedavno je započela svoju glumačku karijeru, a uloga u seriji "Vera" pružila joj je priliku da pokaže svoje glumačko umeće i talenat. 

 

Iako je dete veoma poznatih glumaca Lenka Petrović se nije do sada često pojavljivala u medijima. Ipak, čini se da sada kada je stasala u prelepu mladu ženu počinju da joj se otvaraju nova životna poglavlja.

 

Ona je zaigrala i u seriji Vera u kojoj tumači lik Smilje, Verine drugarice.

 

 

- Prve dve epizode sam odgledala u društvu devojaka koje glume u seriji, ženski deo ekipe se okupio, volim u društvu i sa klasićima da gledam... Gledala sam par epizoda i sa roditeljima, evo priznajem - rekla je mlada glumica, ali ipak priznala:

 

- Ne mogu da gledam sebe, jako sam kritična, i mislim da to nikada neću prevazići - ispričala je ona u emisiji na RTS-u.

 

Tokom snimanja serije imala je priliku da sarađuje sa iskusnijim koleginicama, a veliku podršku imala je od glavne glumice Jovane Stojiljković.

 

Lenka Petrović je ćerka Olge Odanović i Dragana Petrovića
Lenka Petrović je ćerka Olge Odanović i Dragana Petrovića foto: Sonja Spasić

 

- Jovana Stojiljković mi je stvarno pomogla, i mnogo toa sam naučila od nje na snimanju - bila je iskrena Lenka.

 

Više puta kada je davala intervjue u javnosti mlada glumica je dobijala pitanja koja su u vezi sa njenim poznatim roditeljima. Čini se da joj je sve to malo dosadilo. 

 

- O glumi ne volim puno da pričam sa njima zato što mi je to već postalo dosadno. Toliko sam dok sam odrastala slušala o toj glumi, i oni su me toliko zarazili tom glumom da je sada više dosta - izjavila je Petrovićeva i naglasila da se roditelji ne mešaju u odabir njenih uloga.

 

 

makonda-tracker