sin je preslikan otac

Ćerka je krenula njihovim stopama, sin je postao miljenik žena: Da li znate kako izgledaju DECA Olge Odanović i Peleta?

0

Olga i njen suprug su već duže od 30 godina u braku i deca su im najveći ponos

foto: Dragan Kadić, Dragana Udovičić
foto: Dragan Kadić, Dragana Udovičić

Istaknuta glumica Olga Odanović i njen suprug Dragan Petrović Pele u braku su pune tri decenije, a plod njihove ljubavi su sin Jakov i ćerka Lenka.

 

Jakov i Lenka su odrastali u glumačkoj porodici pa ne iznenađuje što su oboje odabrali profesije koje su veoma bliske zanimanju njihovih roditelja.

 

 

Naime, lepa Lenka je krenula stopama svojih roditelja i već je uplovila u glumačke vode. Lenku je publika zavolela u seriji "Preživeti Beograd", a sada je gledamo i u novoj seriji i filmu "Vera", u kojima će tumačiti lik Smilje.

Lenka Petrović
Lenka Petrovićfoto: Damir Dervišagić

 

Za razliku od nje Jakov Petrović se retko pojavljuje u javnosti, ali mnogi kažu da je "preslikan" otac. Na svom Tviter profilu nedavno je objavio fotografiju u društvu Zorana Zajeva.

 

 

Sudeći premoa onome što smo imali prilike da vidimo na društvenim mrežama reklo bi se da je Jakov postao veoma interesantan pripadnicama ženskog pola. Mnoge su osvojile prodorne plave oči, koje je Jakov nasledio od oca. Takođe, neke crte lica "pokupio" je od majke Olge Odanović.

 

Olga Odanović, Dragan Petrović Pele
foto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić

 

Ona je jednom prilikom za domaće medije ispričala:

 

- Sin mi se rodio u Gradskoj bolnici. Žarko Laušević mi je javio da se Olga porodila i da sam dobio sina. Bio sam kod kuće i ja sam potpuno poludeo, to je za mene bilo - vaaaauuuu! Imao sam 27 godina, nisam imao pojma šta je to roditelj. To sam tek kasnije saznao, Jakov nije spavao do petnaeste godine, spava samo kad ga ljuljaš, čim prestaneš, on se probudi. Sad je druga situacija, sad spava normalno - ispričao je u ispovesti za "Kurir" njegov otac za Pele.

 

 

 

makonda-tracker