(FOTO)

Od njih su nasledili dar za umetnost, ali i lik: Deca Olge Odanović i Peleta neodoljivo podsećaju na slavne roditelje

1

Olga Odanović i Dragan Petrović su glumački par čiji je brak decenijama primer mnogima.

foto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić
foto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić

Slavni glumci Olga Odanović i Dragan Petrović maestralnim ulogama su osvojili srca publike, a svojim privatnim životom nikad nisu skretali pažnju. Njih dvoje imaju dvoje dece, sina Jakova i ćerku Lenku.

 

Njihovi naslednici su od roditelja pokupili samo najbolje, pa su tako oboje završili umetničke fakultete, Lenka je mlada uspešna glumica, dok je Jakov završio produkciju.

Jakov Petrović retko se pojavljuje u javnosti, ali mnogi kažu da je "preslikan" otac. Na svom Tviter profilu nedavno je objavio fotografiju u društvu Zorana Zaeva, makedonskog političara.

Mnogi su odmah primetili sličnost Jakova i Lenke sa roditeljima, pa su u Jakovu odmah prepozanli Peletov lik i oči, dok je Lenka preslikana Olga. 

- Sin mi se rodio u Gradskoj bolnici. Žarko Laušević mi je javio da se Olga porodila i da sam dobio sina. Bio sam kod kuće i ja sam potpuno poludeo, to je za mene bilo - vaaaauuuu! Imao sam 27 godina, nisam imao pojma šta je to roditelj. To sam tek kasnije saznao, Jakov nije spavao do petnaeste godine, spava samo kad ga ljuljaš, čim prestaneš, on se probudi. Sad je druga situacija, sad spava normalno - rekao je jednom prilikom Pele za Kurir.

 

 

makonda-tracker