srećni su i vole se

Zbog njega je napustila Beograd, imaju TRI ĆERKE: Ovo je muškarac koji je osvojio srce Marijane Zlopaše

0

Marijana je rođena Beograđanka, ali ju je put za ljubavlju odveo u Crnu Goru 

foto: Instagram / marijanazlopasa
foto: Instagram / marijanazlopasa

Pevačica Marijana Zlopaša jedna je od onih pevačica za koje se smatra da imaju zlatan glas i talenat koji je urođen i zapisan u genima.

 

Godinama vredno radi na svojoj muzičkoj karijeri, a kako je znala da će muzika da bude njen život odlučila je da se za to i školuje. Naime, Marijana je diplomirala džez pevanje na Akademiji lepih umetnosti, a prvi nastup bio je 2000. godine na „Pjesmi Mediterana“.

 

Ono što svi znaju jeste da ona ima sjajne vokalne sposobnosti, ali retko kada o njoj imamo priliku da čitamo u javnosti. 

 

 

Posao je strogo odvojila od privatnog života, ali ono što se u medijima zna jeste to da je ljubavna priča nje i njenog supruga prelepa.

 

Muž Marijane Zlopaše, Ilija Nikitović u potpunosti je promenio njen život, zbog ljubavi napustila je svoj grad i presila se u Crnu Goru. Kao rezultat velike ljubavi dobili su tri ćerke, pa sada svi zajedno žive u Herceg Novom. 

 

Marijanu su mnogi upamtili po raskošnom glasu, a takmičenja na Jadranu su bila njena omiljena muzička poslastica. Od samog početka ona ima veliku podršku porodice kada je muzika u pitanju.

 

 

- Beograd je moj grad, ali i u Crnoj Gori se osećam kao kod kuće. Moj otac je odavde i godinama mnogo vremena provodim prevashodno u Budvi. A sada evo i živim ovde tako da mi ne pada teško, osim što zbog ove situacije ne viđam porodicu koja živi u Beogradu - rekla je nedavno Marijana Zlopaša u jednoj domaćoj emisiji.

 

Mnoge žene ne bi se usudile za zbog ljubavi napuste sve što imaju, ali Marijana je to učinila. Ipak, njoj to nije bilo nimalo teško, jer je dobro znala šta time dobija - ljubav, podršku i topli porodični dom.

 

 

 

makonda-tracker