da li ste znali?

Zavoleli ste je uz Filozofa, a ovaj TENISER je njena NEIZMERNA podrška i ljubav: Kako izgleda suprug Nataše Tapušković?

0

Kada se pojavila u kultnom filmu Lajanje na zvezde, njena popularnost je dostigla najviši nivo.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Nataša Tapušković je publiku osvojila u Lajanju na zvezde, gde je zajedno sa Draganom Mićanovićem, koji je tumačio Filozofa, dobro poznatim replikama zasmejavala mnoge.

 

Nataša je već godinama u skladom braku, međutim o detaljima istog ne priča često, a zanimljivo je da su upoznali još dok je ona bila u dvadesetim godinama.

 

Ona je Vuka upoznala sa 27 godina, a on je zbog nje propustio mnoge angažmane u Americi. Vuk je inače teniski trener, ali se se u javnosti ne pojavljuje tako često, pa ih ne viđamo zajedno.

– Imala sam 27 godina i naravno da mi je bilo veoma neprijatno što me upoznaju s nekim dečkom na taj način. Vukova kuma, koja je bila ubeđena da smo jedno za drugo, organizovala je susret u „Stupici“, posle predstave ,,Supermarket'“, u kojoj sam igrala. Pružio mi je ruku, nisam čula kako se zove, samo sam pomislila: „Aha, ovo je moj muž.“ Moji odabiri do tada su bili sasvim suprotni. On je bio toliko različit od svih da sam pomislila: „Sigurno je to taj.“ Svideo mi se zbog energije, blagosti, topline, plemenitosti, kvaliteta uz koje sam mogla da dođem do još bolje sebe. Živeo je u Americi i tada je došao na deset dana. Posle dva-tri dana oboma nam je bilo jasno da smo jedno drugom predodređeni. Mesec dana kasnije smo se verili. Sačekali smo da završim film „Život je čudo“ i venčali se posle godinu dana – istakla je glumica.

Nataša je jednom prilikom otkrila i zašto je uzela suprugovo prezime, iako je već bila poznata pod devojačkim.

 

– Prezime Tapušković uzela sam da bih svojoj deci u doživljaju porodice omogućila celovitost. Muž mi je ogromna podrška. Kad ja radim, on smanjuje svoje poslove i bavi se decom – kaže Nataša.

 

Nataša Tapušković, Vuk Tapušković
foto: Dragan Kadić

Pažnju je privukla i u seriji Pozorište u kući, a tokom bombardovanja je rešila da se preseli u Italiju i svoju karijeru stavi na pauzu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kare Beograd (@kare_beograd)

— Nisam više bila sigurna da li ću se baviti ovim poslom. Za mesec i po dana savladala sam jezik i zaposlila se kao bebi-siterka u Bolonji. Nisam bila opterećena time šta sam ovde bila. Dobro sam zarađivala, putovala. Posle godinu dana osetila sam da mi nedostaje moja zemlja, ljudi koje volim i vratila sam se. Ni sada mi ne bi bilo teško da radim bilo šta da preživim. Ne bojim se ako glume nema, mogu da se snađem i da izdržim i kad nemam dovoljno novca — priznala je tad Nataša.

 

 

makonda-tracker