NEOBIČNA LJUBAVNA PRIČA

Venčali se posle 8 DANA POZNANSTVA: Ovo je čovek koji je Ekstra Nenu osvojio brže nego u filmu

0

Pevačica Ekstra Nena nikada nije govorila o svom privatnom životu, ali 2009. godine je izgovorila sudbonosno "da".

Ekstra Nena
Ekstra Nenafoto: Milan Maricic/ATAImages

Pevačica Snežana Berić koju publika zna kao Ekstra Nenu je sigurno jedna od najlepših jugoslovenskih pop pevačica koja je na muzičkoj sceni više od 30 godina.

 

Osim po neprevaziđenoj lepoti, pevačica je poznata i po predivnom glasu, a jedna od njenih najvećih uspeha u karijjeri se dogodio 1992. godine kada je predstavlja Jugoslaviju na Pesmi Evrovizije.

 

Ona je u Malmeu izvela pesmu "Ljubim te pesmama", a i dan-danas se rado seća tog nastupa.

 

Ta 1992. uvek će ostati godina mojih najvećih uspeha i izazova. Već ostvarena i popularna na sceni tadašnje Jugoslavije, odlazak na najprestižnije muzičko takmičenje doživela sam kao ostvarenje sna iz detinjstva. S jedne strane, odlična pesma, ispunjena davna želja, ponos zbog nastupa pod zastavom otadžbine, a, s druge, problemi jer nikog nije bilo da pomogne – pričala je svojevremeno Ekstra Nena.

Iako se susrela sa neviđenim problemima oko odlaska i što je morala sve sama da finansira te su se u njoj javile razne emocije i pomešana osećanja, priznaje da ju je "muzika spasila, kao mnogo puta od tada".

Ona se u jednom trenutku povukla sa scene i sada radi kao asistent na Fakultetu za kulturu i medije na na Univerzitetu Megatrend u Beogradu, autor je više naučnih radova i izdala je tri knjige bajki i pesama.

 

O njenom privatnom životu se veoma malo zna te stoga su retki koji znaju da je Ekstra Nena bila udata i da je braku dala šansu posle samo osam dana poznanstva.


Za Miroljuba Jevtića koji je svojevremeno bio zamenik direktora "Železnice Srbije" udala se 2009. godine

- Danas smo se upoznali, za sedam dana ponovo videli, a osmog dana rešili smo da se venčamo. I venčali smo se. Ne mogu sad da kažem da mi se dopala njegova kosa ili visina... Ne! Jednostavno sam osetila da je to neko s kim vredi provesti život. Prijatelj mi kaže: "Vi ste k'o latino serija". To je istina. Sad ne brinem ni o čemu. Imam čuvara - pričala je Ekstra Nena i dodala:

 

- Na meni je samo da učestvujem u životu i da budem bolja nego što jesam. Moj muž je na prvom mestu! Ravnopravno razgovaramo o svemu. On jeste doktor nauka iz oblasti saobraćaja i menadžmenta i redovni profesor na Univerzitetu, ali njegova struka meni nije apstraktna. I ja sam, takođe, u akademskoj oblasti - rekla je u jednom intervjuu pevačica, koja o svom privatnom životu retko govori.

 

Nažalost, njihova ljubavna priča je završila nakon nepunih godinu dana, 2010.godine a o detaljima braka nikada nisu javno govorila.

 

Ekstra Nena je jednom prilikom navela da su se razišli zbog nepodudaranja u stavovima. 

 

makonda-tracker