nakon napuštanja igre sudbine...

Dobro vam je poznat iz Južnog vetra: Ovaj crnogorski glumac je novi "TELEVIZIJSKI MUŽ" Milice Milše

1

Nakon što su napustili projekat koji im je doneo veliku popularnost, poznati par je već počeo sa snimanjem nove serije.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nedavno je mnoge razočarala vest kako Milica Milša napušta poznatu seriju Igra sudbine. Sve je počelo napuštanjem Žarka Jokanovića, koji je ujedno bio i scenarista, za njim je otišla i njegova supruga Milica, a potom su se povukle i Mira Banjac i Danica Ristovski.

 

Bračni par Milša Jokanović najpre nije želeo da komentariše nikakve navode vezane za razloge odlaska, međutim, posle su se oglasili zajedničkim saopštenjem.

 

- Ne postoji nikakav medijski trik. I za Milicu i za mene to je završena priča. Tome je došao kraj i na sve je stavljena tačka. Konkretno, nisam pristao da izbacim iz serije trideset glumaca, a nisam se ni slagao sa namerom da se snimaju dve, tri epizode dnevno, jer to urušava svaki kvalitet. Istovremeno, nijednog trenutka nisam pristao na zahteve da od Igre sudbine napravim njenu suprotnost - seriju koja ide u triler, kriminal i neki oblik mračnjaštva. Žarko više ne piše Igru sudbine, a ja nikada više neću igrati Adu Kanački. Priča da ću se vratiti u seriju obična je podmetačina, koja ima za cilj da bude mamac za publiku koja voli taj lik. To se radi smišljeno, pa se šire dezinformacije - poručili su oni.

 

Nakon toga su otkrili kako Žarko uveliko piše epizode za novu seriju Zakopane tajne, čije snimanje tek počinje, a publiku je posebno zainteresovala glumačka postava.

Naime, na Milšinom Instagramu se pojavila fotografija nastala verovatno neposredno pre snimanja, a Milica je tom prilikom otkrila ko će biti njen televizijski muž u seriji koju piše Žarko.

 

Radi se o crnogorskom glumcu Danilu Čelebiću, koji će narednih nekoliko meseci provesti u Beogradu.

 

Milica Milša, Žarko Jokanović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Biće prepuno iznenađenja i obrta, od ljubavi, patnje, izdaje, večite borbe dobra i zla, sveta siromašnih i bogatih, jer svaki čovek ima neku tajnu i ne shvata koliko otkrivanje iste može da povredi nekoga. Imamo divnu ekipu od oko 70 glumaca, biće raznih generacija i svako od njih će biti isprepletan jedan sa drugim. Miličin lik imaće profesiju koju nikada niko na filmu i u našim serijama nije igrao i to će biti posebno interesantno - rekao je Žarko.

Inače, Danila smo imali priliku da gledamo u poznatim projektima, kao što je Budva na pjenu od mora, Biser Bojane, Gorčilo, Južni vetar i mnogi drugi.

 

 

makonda-tracker