ne može im se udovoljiti

"Bila je NEVIDLJIVA 20 godina, ZAŠTO mu ovo radi?!" Supruga Lionela Mesija na meti kritika zbog fotografija s odmora

0

Mesijeva žena obično uživa samo u komplimentima, a sada su se zlonamerni navijači ostrvili na nju iz bizarnog razloga

Antonela Rokuco, supruga Lionela Mesija,  dugo je bila miljenica njegovih navijača
Antonela Rokuco, supruga Lionela Mesija, dugo je bila miljenica njegovih navijačafoto: EPA-EFE/Neil Hall

Samo što se vratio s odmora u Argentini, gde se opuštao posle osvajanja titule šampiona na Svetskom prvenstvu u Kataru, fudbaler Lionel Mesi ponovo je u Pari Sen Žermenu dobio nekoliko dana za predah.


Sportista je ovo iskoristio za novo porodično putovanje, pa se sa suprugom Antonelom Rokuco i sinovima Tijagom, Mateom i Čirom "skoknuo" do Alpa.


Par je podelio više fotografija s odmora, pa smo ih tako videli kako uživaju u zimskim čarolijama i zajedničkim trenucima, a na društvenoj mreži Tviter su se našli i zlonamernici kojima je za oko zapalo to što je Antonela obavila fotorafije na kojima je sama, dok je fudbaler objavljivao porodične portrete.

"To što je 20 godina bila nevidljiva je opasno za njen ego, sad sve nadoknađuje", "Žene", "Uvek je takva", "Zašto mu to stalno radi?", "Kao da je otišla tamo sama", "Ko bi čuo za nju da nema njega"... neki su od ružnih komentara.

 

Ipak, njima je promaklo da je i supruga slavnog sportiste ranije objavila čitav album fotografija sa suprugom i decom.

 

 

U svakom slučaju, Antonela nema razloga ni da se pravda suprugom fanovima, niti je dužna da deli samo fotografije kakve oni očekuju, mada je, štaviše, jedna od žena fudbalera koja često javno pokazuje podršku suprugu i deli njihove zajedničke trenutke.

 

 

Podsetimo, Lionel Mesi i Antonela Rokuco zajedno su još od školskih dana, a upoznali su se dok se on družio s njenim bratom, s kojim je, kako je kasnije priznao, provodio mnogo vremena kako bi mogao da viđa Antonelu.

 

Kako su oboje bili stidljivi, veza nije počela odmah, a sportista je u međuvremenu iz rodne Argentine otišao u Barselonu, gde je igrao za niže kategorije. Nakon što je 2007. godine imala jedan smrtni slučaj u porodici, Mesi je došao kući da je uteši, a par je shvatio da više ne mogu jedno bez drugog. Zato je Antonela upisala studije u Barseloni i preselila se kod fudbalera, kome je rekla "da" 2017.


Antonela i Lionel zajedno imaju troje dece: Tijaga, Matea i Čira, a od fudbalerovog prelaska u Pari Sen Žermen zajedno uživaju u Parizu, gde su se skućili u raskošnoj vili.

 

Još fotografija Antonele Rokuco i Lionela Mesija pogledajte u galeriji.

 

1 / 9 Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

 

 

makonda-tracker