PODRŠKA JOJ JE

Pikeova devojka neće biti srećna: Komentar koji je Mesijeva žena napisala Šakiri sve ostavio bez reči

0

Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama mnogo je onih koji su omrzli Pikea

foto: Instagram /shakira
foto: Instagram /shakira

Supruga Lionela Mesija, Antonela Rokuco, ostavila je komentar na novu Šakirinu pesmu koja je navodno napisana kako bi se narugala njenom bivšem partneru fudbaleru Pikeu Đeraru.

 

Nakon veze duge 12 godina Pike i Šakira su objavili 2022. godine da se razvode.

 

- Sa žaljenjem potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece koja su nam najveći prioritet tražimo poštovanje naše privatnosti - glasiolo je saopštenje.

Krajem 2022. godine Šakira je objavila pesmu pod nazivom "Monotonija" za koju mnogi fanovi veruju da se odnosi na njeno odvajanje od bivšeg defanzivca Barselone.

 

U drugoj pesmi koja je nedavno objavljena na društvenim mrežama Šakira je uslovno rečeno "pucala" u svog bivšeg partnera.

 

Delovi teksta glase:

 

- Ja vredim za dve... Zamenio si Ferati za Tvingo, zamenio si Roleks za Kasio..

 

 

Supruga Lajonela Mesija Antonela Rokuco ostavila je komentar sa vatrenim emocijama ispod videa na Šakirinom Instagram profilu.

 

Komentar je imao više od 160.000 lajkova za veoma kratko vreme, što samo govori u prilog činjenici da kolumbijsku pevačicu podržava ogroman broj ljudi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BZRP (@bizarrap)

 

Đerar Pike je odgovorio na Šakirine prozivke, sklopio ugovor sa Kasiom i rekao da će svi predstavnici timova kraljevske lige dobiti svoj kasio sat.

 

Time je još jednom pokazao koliko je nezreo i koliko zapravo ima problem s tim što ga zgodna Kolumbijanka ne ostavlja na miru već mesecima.

 

 

makonda-tracker