minimalistički uređena

Antonela se TOLIKO ZALJUBILA u nju da su odustali od VAŽNOG USLOVA: Mesijeva kuća u Parizu je kutak iz NAJSLAĐIH SNOVA

0

Argentinski fudbaler Lionel Mesi preselio se u Francusku 2021. godine, a njegovoj porodici je bilo vrlo važno da njihov budući dom ima jedan luksuzni detalj... A onda su našli savršenu kuću bez njega!

Antonela Rokuco i Lionel Mesi posle meča finala Svetskog prvenstva u Kataru
Antonela Rokuco i Lionel Mesi posle meča finala Svetskog prvenstva u Katarufoto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Argentinski fudbaler Lionel Mesi može da se pohvali nizom skupocenih nekretnina koje poseduje širom sveta, kako u rodnoj Argentini, tako i u Barseloni, Majamiju i na Ibici.


Nakon što je čitavu karijeru proveo u Španiji, momak koji je nedavno na Svetskom prvenstvu u Kataru osvojio najvredniji trofej u fudbalu je 2021. godine prešao u francuski Pari Sen Žermen, zbog čega se sa porodicom preselio u Pariz. Njegova supruga Antonela Rokuco i sinovi Tiago, Mateo i Čiro pošli su put Grada svetlosti, a svoj novi dom pronašli su u luksuznom zdanju.


Lionel Mesi i Antonela Rokuco opredelili su se za život u naselju Neji na Seni, mesto u Pariskom regionu, u departmanu Senski visovi.

 

Koliko je poznato, Mesijevi trenutno iznajmljuju skupocenu vilu koja se nalazi u ekskluzivnom naselju, a mesečno za to izdvajaju čak 20.000 evra.

 

 

Nimalo iznenađujuće, budući da je reč o luksuznoj nekretnini koja se prostire na najmanje 300 kvadratnih metara. Kako su tada pisali mediji, vlasnik kuće tražio je kiriju od 10.000 evra dok nije saznao da će njegov novi stanar biti jedan od najboljih (i najplaćenijih) fudbalera u istoriji.

 

Obezbeđenje je već postavljeno kako bi igrač i njegovi bližnji bili zaštićeni, naročito u blizini njegovog novog doma – rekao je za RMC Sport izvor blizak porodici čim se Lionel sa Antonelom i decom uselio u vilu.


Kako se tada pisalo, Mesi je morao da napravi kompromis, pa je tako porodica odustala od zatvorenog bazena koji je bio jedan od njihovih uslova pri potrazi za kućom iz snova.

 

Reč je, inače, o dvospratnici sa četiri spavaće sobe koja je smeštena na 20 minuta vožnje od trening centra Pari Sen Žermena. Ima malu baštu i nije opremljena kao, recimo, luksuzne kuće u kojima žive Nejmar i druge Mesijeve kolege, ali je pravi udoban kutak po meri porodice.

 


Ipak, poznato da je da Antonela i Leo uuživaju u privatnoj teretani i mnogim drugim pogodnostima koje su bile na spisku njihovih zahteva.

 

Nije otkriveno mnogo o samom enterijeru njihove kuće, ali smo na fotografijama koje fudbalerova supruga deli na Instagramu primetili da dominiraju svetle boje i da je nameštaj vrlo moderan i minimalistički.

 

1 / 9 Foto: Instagram, antonelaroccuzzo

 

Navodno Mesijeva žena "zaljubila u ovu kuću" toliko da je ipak digla ruke od bazena, a njihov komšija je fudbalerov kolega iz reprezentacije Anhel di Marija, dok im je donedavno u komšiluku bio i Leandro Paredes.

 

 

 

 

 

makonda-tracker