kad pre?

Pike već prevario i Klaru Čiju? Španski paparaco se nemilosrdno obrušio na fudbalera

0

Kako je paparaco fotograf koji je pratio celu vezu Šakire i Pikea istakao, sve je to bilo previše za fudbalera i on se osećao sišućno pored pevačice.

Fudbaler Đerar Pike je Šakiru prevao sa Klarom ČIjom Marti
Fudbaler Đerar Pike je Šakiru prevao sa Klarom ČIjom Martifoto: EPA-EFE/Quique Garcia

Obruč oko fudbalera Đerara Pikea se opasno steže.

 

Nakon burnih nekoliko meseci praćenih raskidom sa pevačicom Šakirom sa kojom ima dva sina Milana i Sašu te pregovora i dogovora oko starateljstva do nove veze sa Klarom Čijom Marti koju je započeo navodno još dok je bio sa Šakirom i pesme njegove bivše devojke u kojoj ga je isprozivala maestralno, sada su se za Pikea pojavile nove nevolje.

 

Pojavile su se spekulacije praćene izveštajem paparaco fotografa da je PIke i svoju novu devojku Klaru Čiju Marti, koja radi u njegovoj kompaniji, već uspeo da prevari.

Paparaco fotograf Hordi Martin, koji je pratio Šakiru i Pikea tokom njihove 12-godišnje veze i koji je dao nekoliko ekskluziva nakon njihovog raskida, objavio je post na Instagramu u kojem je doveo u pitanje vernost fudbalera Klari Čiji.

 

U jednoj od svojih Instagram priča, fotografje postao sliku Instagram naloga atraktivne mlade žene i napisao: "Da li poznajete njenog Đerara? Onda nemojte da budete iznenađeni ako Šakira sruši ceo svet na vas".

 

Mlada žena se zove Julia Puig Gali i prema podacima sa njenog profila, vidi se da je iz Barselone i da je magistrirala ekonomsko krivično pravo.


Martin, jedan od najvećih kritičara protiv Đerara Pikea, nije štedeo reči i uputio mu je snažnu poruku, a prenosi Marca.

 

– Mnogi te podržavaju Đerar Pike, ali ja i dalje mislim ono što sam predvideo pre 12 godina: Da je ova veza bila previše za tebe, da si imao kompleks inferiornosti sa Šakirom. Osećao si se sićušnim pored nje. Trebala ti je devojka od 23 godine da ti se smeje. Nezadovoljan si... BIo si i uvek ćeš biti mediokritet –

 

makonda-tracker