on joj je velika podrška

Vodi povučen život, nikada ga ne viđamo u javnosti: Pogledajte kako izgleda i čime se bavi mlađi brat Anđelke Prpić

3

Naša lepa glumica u porodici pronalazi snagu i energiju za sve izazove koji su pred njom

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Popularna glumica Anđelka Prpić nedavno se našla u centru pažnje medija zbog navoda da je ponovo u drugom stanju.

 

Uprkos tome što su portali bili preplavljeni nagađanjima o njenom emotivnom partneru i trudnoći Anđelku to nije mnogo doticalo. Ona ima svoje zacrtane ciljeve i ne želi da se bavi spekulacijama. 

 

Za nju je protekla godina bila prepuna izazova i ono što se sa sigurnošću može reći jeste da je svakom od njih i te kako dorasla.

 

 

Imali smo prilike da je gledamo u velikom broju ostvarenja, a po prvi put se i njen sin pojavio pred objektivom filmske kamere. 

 

Anđelka se razvela od supruga Darija Prpića 2020. godine, a nakon toga najveća podrška u životu su joj porodica i iskreni prijatelji. Ipak, o njenom privatnom životu se malo toga zna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojan Stevic (@profesor89)

 

Iako ga čuva od očiju javnosti, nije nepoznanica da Anđelka ima mlađeg brata koji je takođe umetnik, ali se ne bavi javnim poslom. Kao i Anđelka i Bojan Stević je rođen u Požarevcu, ali je za razliku od nje, on ostao da živi u rodnom gradu.

 

Još kao dete pokazao je interesovanje za muziku, pa je zajedno sa Anđelkom pohađao muzičku školu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojan Stevic (@profesor89)

 

Ipak, Anđelka je rešila da svoj put usmeri u nekom drugom pravcu, dok se Bojan muzički školovao i sada je baš to njegovo primarno zanimanje. 

 

Naime, Bojan je master gitare, a svoj život posvetio je pedagogiji i usmeravanju mladih da vole i izvode kvalitetnu muziku.

 

 

 

makonda-tracker