nikad ne iznosi privatnost

Mediji tvrde – TO JE ON: S kim Anđelka Prpić (NAVODNO) čeka drugo dete?

0

Glumica odbija da komentariše navode medija da je ponovo u drugom stanju

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Nakon što su domaći mediji sinoć objavili da je glumica Anđelka Prpić ponovo u drugom stanju, pojavile su se spekulacije da je njen novi partner muškarac s kojimje godinama bila bliska.


Blic sada tvrdi da je u pitanju M. Ž, koji je bio venčani kum Anđelki i njenom bivšem suprugu Dariju Prpiću na njihovom venčanju.


On je rekao svojim prijateljima i porodici srećne vesti i ne krije da je ludo zaljubljen. Ipak, mislio je da će to ostati samo u krugu najbližih – kaže za pomenuti list izvor blizak Anđelikinom navodnom partneru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

– Koliko je voli najbolje govori to da je ostavio dugogodišnju partnerku zbog glumice. Ni Anđelka nije krila ovu priču od najbližih, ali se trudila da to ne dođe do javnosti – tvrdi anonimni izvor.

 

Novinari su pokušali da stupe u kontakt sa M. Ž, koji se, tvrdi Blic, najpre on zbunio, a onda spustio slušalicu, nakon čega nije hteo ni da odgovori na poruke.


Anđelka Prpić je juče odbila da komentariše ove navode, istakavši:


Nemojte, molim vas, da me zovete zbog gluposti.


Čuo sam, ali zaista ne želim to da komentarišem – rekao je za Telegraf Dario Prpić, Anđelkin bivši muž.

 

1 / 8 Foto: Nemanja Nikolić


Glumica je s Prpićem bila u braku od 2011. godine, a 2012. dobili su sina Jakšu. Razišli su se nakon devet godina braka, a Anđelka je poznata po tome što za medije ne priča o svom privatnom životu, pa tako ni ovu glasinu još uvek nije ni potvrdila ni demantovala.

 

 

makonda-tracker