jednostavno zrači

Lepšu je niste videli! Prvo pojavljivanje Anđelke Prpić pred kamerama nakon glasine da je trudna

0

Nakon što se danima spekulisalo o njenoj navodnoj trudnoći, šarmantna glumica je prihvatila poziv za gostovanje u jednoj emisiji

Anđelka Prpić spada u omiljene dame naše javne scene
Anđelka Prpić spada u omiljene dame naše javne scenefoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Uprkos pisanju medija da se glumica Anđelka Prpić skriva u javnosti nakon što su osvanule vesti da je u drugom stanju, ona se nasmejana pojavila u jednoj televizijskoj emisiji!


Glumica, koja je ove godine predstavila film "Ala je lep ovaj svet", gostovala je na Javnom servisu, gde ju je voditelj Slobodan Šarenac nasmejao simpatičnim osvrtom na činjenicu da je Anđelka ovih dana u centru pažnje. On joj je rekao da mora da je pita intimnu stvar iz života o kojoj svi pričaju već danima i upitao ju je:


Anđelka, kad praviš rusku salatu, kad stavljaš grašak?


Na kraju – rekla je glumica.


Ona je otkrila i da će naredne dane provesti u inostranstvu, dok je ranije uglavnom vreme provodila sa svojom porodicom.

 

1 / 6 Foto: RTS Šarenica - Zvanični kanal, Youtube Printscreen


Mama je pretužna što neću biti u Požarevcu za Božić. Ja kažem: "Pa dobro, mama, idemo u Rim, biće nam lepo", a ona kaže: "Ali tamo nema pečenja" – rekla je Anđelka sa smeškom.


Ona je otkrila i da za Božić uvek priprema pogaču i sarmu, a našalila se i da mora da jede više nego inače.

 

Ja moram sada da jedem i za Đoleta, i za mene, i za sve nas – rekla je Anđelka.


Voditelj Slobodan Šarenac našalio se i na račun pisanja medija o Anđelkinom navodnom partneru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)


Pošto je ovih dana sve u nekim inicijalima, S.Š. i A.B. ti žele sve najbolje u Novoj godini – misleći na sebe i koleginicu Anu Babić, što je Anđelka dočekala sa širokim osmehom.

 

Iako se pisalo da se glumica skriva od javnosti i da je prijatelji više ne prepoznaju, Anđelka je pokazala da ovih dana blista i da ništa nije uticalo na njeno uvek vedro raspoloženje. Podsetimo, glumica nije potvrdila tvrdnje da je u drugom stanju, ali jedno je sigurno – ona izgleda sve lepše!

 

 

makonda-tracker