žena koja ne greši

Lila haljina za uzdah, roze odelo za aplauz! 5 šik izdanja kojima je Anđelka Prpić učinila 2022. NEZABORAVNOM GODINOM

1

Modne kombinacije glumice Anđelke Prpić uvek privlače pažnju, a stajlinzi u kojima se u posebnim prilikama pojavila tokom 2022. bili su pravo modno savršenstvo

Glumica Anđelka Prpić je imala vrlo uspešnu 2022. godinu
Glumica Anđelka Prpić je imala vrlo uspešnu 2022. godinufoto: Milan Maričić/ATAImages, Antonio Ahel/ATA Images

Glumica Anđelka Prpić ostavlja iza sebe vrlo uspešnu poslovnu godinu! Ona je tokom 2022. zabeležila uloge u nekim od najuspešnijih projekata godine, poput serija "Azbuka našeg života", "Radio Mileva" i role Une u filmu "Ala je lep ovaj svet", odnosno seriji "Šetnja sa lavom".


Uz to, sa uspehom je izvodila i svoju monodramu "Šta me snađe", a bila je podrška i svom sinu Jakši, koji je pošao maminim stopama i sam se otisnuo u glumačke vode.


Pored toga, Anđelka je, uobičajeno, oduševljavala svoje verne fanove uvek vedrim raspoloženjem i upečatljivim stilom koji spaja aktuelne trendove s modnom klasikom, a mi smo izdvojili nekoliko izdanja koja će se nesumnjivo pamtiti.

 

  • Karirani set


Na samom početku 2022. godine, Anđelka je prisustvovala premijeri filma "Zlatni dečko" reditelja Ognjena Jankovića, na koju je stigla u društvu kolege s klase Marka Janketića i drage koleginice Anđele Jovanović.

 

1 / 5 Foto: Milan Maričić/ATAImages


Glumica je za ovu priliku odabrala komplet sastavljen od kaputića i mini-haljine, koji krasi vrlo upečatljiv karirani dezen u crvenoj boji, a kombinovala ga je sa čizmama do kolena. Uz to se opredelila za neutralan make-up look, uz svetloružičaste tonove i blage talase u kosi.

 

  • Puder-roze odelo


Nedugo potom, u februaru smo šarmantnu glumicu videli na crvenom tepihu na premijeri filma "Leto kada sam naučila da letim" Radivoja Raše Andrića, kada se pojavila u vrlo elegantnoj odevnoj kombinaciji.

 

1 / 7 Foto: Milan Maričić/ATAImages


Glumica je stigla u puder-roze odelu, sastavljenom od vrlo blago strukiranog i predimenzioniranog sakoa koji je ponela na golo telo, i od pantalona ravnog kroja dužine nešto iznad članaka.


Ključni deo ovog autfita zapravo je obuća — i to kakva! Anđelka je crvenim tepihom prošetala u plavim cipelama, koje će mnoge podsetiti na kultni model "Manola Blanika" iz "Seksa i grada", koji je Zverka poklonio Keri.

 

Cipele Anđelke Prpić su kao iz snova ljubiteljki stila Keri Bredšo
Cipele Anđelke Prpić su kao iz snova ljubiteljki stila Keri Bredšofoto: Milan Maričić/ATAImages
  • Haljina za moderne princeze


Na predstavljanju modne kolekcije jedne domaće dizajnerke u hotelu na Senjaku glumica Anđelka Prpić stigla je u jednom od najotmenijih izdanja otkad je znamo!

 

1 / 6 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages


Plavokosa i uvek nasmejana glumica pojavila se krajem februara u vrlo interesantnoj kreaciji od koje je nemoguće skrenuti pogled – mini-haljini bakarne nijanse koja ima naglašena ramena, romantičan dezen, asimetričan kroj i suptilan šlic. Sa-vr-še-no!

 

  • Mala crna haljina – verni saveznik svakoj ženi

 

Jedna od omiljenih domaćih glumica je na ovogodišnjem Festivalu filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji dobila prestižno priznanje – Zlatnik cara Konstantina za izuzetan doprinos afirmaciji i promociji filma.

 


Ovo je nesumnjivo bio poseban momenat u njenoj karijeri, a Anđelka je pripremila i specijalno izdanje za to veče.

 


Glumica se opredelila za satenski model s trakama koje padaju na nadlaktice tako da otkrivaju i naglašvaju ramena, a u pitanju je toaleta A-kroja, koja je odličan izbor za svaki tip građe. Donji deo haljine je kratak i pada pored tela, a čitav model odiše romantičnom atmosferom i klasičnom elegancijom.
 

  • Toaleta za femme fatale


Jedan od najlepših profesionalnih trenutaka u 2022. godini za Anđelku Prpić bila je premijera njenog filma "Ala je lep ovaj svet" u septembru.


Tada se glumica pojavila na crvenom tepihu stilizovana tako da bi joj pola Holivuda pozavidelo – u midi-haljini nežne i romantične boje lavande, koja oduševljava svojom jednostavnošću.

 

1 / 9 Foto: Nemanja Nikolić

 

U pitanju je model asimetričnog kroja koji otkriva jedno rame, a čitava toaleta je nabrana i pripijena uz telo, pa je sve u funkciji isticanja vitke figure. Uz ovako nežnu boju haljine odlično se uklopila Anđelkina plava kosa, koja je ovog puta podignuta u punđicu, a glumica je odabrala make-up u svetloružičastim tonovima, sa očima istaknutim ajlajnerom.
 

Kakva modna godina!

 

 

makonda-tracker