čarobna ljubavna priča

Zbog njega je napustila Srbiju, imaju dva sina: Ovaj poznati Britanac je muž Branke Katić (FOTO)

0

Naša poznata glumica osvojila je srce poznatog režisera i sa njim zasnovala porodicu daleko od Srbije
 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jedna od naših najboljih glumica Branka Katić pre mnogo godina je srela čoveka svog života i odlučila da sa njim ode da živi u inostranstvo.

 

O njenom privatnom životu se malo toga zna, ali ono što je javnosti poznato jeste to da je njen suprug poznati britanski režiser i producent Džulijan Farin.

 

Njih dvoje su u braku već dugi niz godina, a Branka povremeno posećuje Srbiju. Njih dvoje vole da dođu u Brankin rodni kraj, a glumica je jednom prilikom otkrila i da je njen suprug navikao na srpski mentalitet.

 

 

Ona je istakla da mu ne smeta to što je kod njih kuća uvek puna ljudi, a često se i našale na taj račun.

 

Naša kuća je uvek puna. Kada sam se udala za Džulijana, on me je uvek zafrkavao kako je oženio jednu Srpkinju, a dobio tri Srbina za džabe. Nas vazda ima, ne samo iz Beograda već iz celog sveta - nasmejano je izjavila glumica tada.

 

Branka Katić
Branka Katić foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Iz skaldnog braka u kojem su Branka i Džulijan već dugi niz godina rodilo se i dvoje dece, dva sina Luj i Džo.

 

Branka se jednom prilikom osvrnula i na to kakav odnos ima sa sinovima, kao i kakvi su joj planovi za budućnost.

 

- Mislim da je sad neko vreme kada su moja deca dovoljno velika da mogu da viđaju svoju mamu malo manje, a sve ove poslovne prilike koje mi se ovde otvaraju su uzbudljive. Sada je dobro vreme da se vratim svojoj karijeri - rekla je Branka za "Blic".

 

 

Njihova ljubavna priča je veoma dirljiva i lepa. Na često novinarsko pitanje o tome da li postoji čarobna formula za srećan brak glumica je odgovorila:

 

- Ne postoji čarobna formula za uspešan brak. Potrebne su abnormalne količine razumevanja, strpljenja i tolerancije. I treba znati kako da daš ljubav, a ne samo da je primaš.

 

 

Postoji još jedna anegdota koja je vezana za Džulijana. Naime, glumica je otkrila kako je njena porodica reagovala na to što je njen suprug vegetarijanac. 

 

- Džulijan je u Beograd došao u Beograd kao vegeterijanac, pa je moja majka spremila posne i mrsne sarme. Katićima je to baš bilo čudno, sećam se da su gledali kao da je sa druge planete dok je jeo posnu sarmu - ispričala je glumcia jednom prilikom za domaće medije. 

 

 

 

 

makonda-tracker