kakva majka takva i ćerka

Ovo su MAMA i TATA Anđelke Prpić: Sad znamo na koga je zanosna glumica nasledila lepotu

1

Anđelka važi za jednu od najlepših žena na našoj glumačkoj sceni, a sad imamo i dokaz da "krv nije voda".

Anđelka Prpić
Anđelka Prpićfoto: RTS Šarenica - Zvanični kanal, Youtube Printscreen

 

Anđelku Prpić smo svi najbolje zapamtili po duhovitoj seriji "Andrija i Anđelka", gde uz Andriju Miloševića predstavlja niz smešnih scena u kojima se može naći jedan bračni par.

 

Nakon toga, pokazala je da dobro može da igra i ozbiljnije uloge, kada je tumačila lik Ane Kolar u ostvarenju "Jedini izlaz".

 

U poslednje vreme domaći mediji prenose glasine o njoj i njenoj navodnoj trudnoći i novoj ljubavi. Anđelka nijednu od tih glasina nije potvrdila, ali smo imali prilike da je nedavno vidimo na televiziji i neizostavno je bilo primetiti da je glumica lepša nego ikad.

 

Prpićeva je gostovala na RTS u emisiji Slobodana Šarenca, a u jednom trenutku voditelj joj je rekao da će morati pred kompletnim auditorijumom da je pita jednu intimnu stvar.

 

 

Svi su tada očekivali da će pitanje imati veze sa glasinama koje kruže po medijima, međutim Šarenac je tada sve iznenadio.

 

 

Anđelka Prpić
Anđelka Prpićfoto: RTS Šarenica - Zvanični kanal, Youtube Printscreen

 

– Anđelka, kad praviš rusku salatu, kad stavljaš grašak?

 

Anđelka je na to, kao i svaka dama koja ima iskustva u kuhinji, odgovorila kratko i jasno.

 

– Na kraju – odgovorila je Prpićeva.

 

U nastavku razgovora Anđelka se dotakla svojih planova za novogodišnje praznike, ali i svojh roditelja. Kako je rekla, ove godine je rešila da napravi malu promenu, pošto vreme oko Nove godine neće provesti sa porodicom.

 

 

 

– Mama je pretužna što neću biti u Požarevcu za Božić. Ja kažem: "Pa dobro, mama, idemo u Rim, biće nam lepo", a ona kaže: "Ali tamo nema pečenja" – otkrila je sa slatkim smeškom Anđelka.

 

 

Anđelka Prpić, Mama Anđelke Prpić, Dušica Stević
foto: Instagram Anđelka Prpić

 

Anđelkina mama se inače zove Dušica i, kako je glumica ispričala, živi u Požarevcu. Prpićeva je u nekoliko navrata na Instagramu podelila slike svoje porodice, tako da smo imali prilike da vidimo njene roditelje, kao i na koga je uspešna glumica nasledila lepotu.

 

 

 

makonda-tracker