žive idilično

Na terenu PRGAV, a kod kuće – ANĐELAK! Golman Argentine je još u školskim danima pronašao ljubav svog života

0

Golman fudbalske reprezenacije Argentine skandalima je obeležio sate nakon osvajanja Svetskog prvenstva u Kataru, a malo je poznato da je on privatno daleko mirniji

foto: EPA-EFE/Friedemann Vogel
foto: EPA-EFE/Friedemann Vogel

Emilijano Emi Martinez, poznat još i kao Dibu, jedan je od najzapaženijih u reprezentaciji Argentine na Svetskom prvenstvu u Kataru.


Ne samo što se popularni golman koji trenutno stoji između stativa engleske Aston Vile istakao odbranivši više penala u eliminacionoj fazi takmičenja nego je u finalu protiv Francuske "skinuo" siguran gol Kilijanu Mbapeu.


Međutim, dan nakon velikog uspeha njegove Argentine i osvajanja Mundijala, Emi Martinez je u centru pažnje zbog dva skandala koje je režirao.

 

Najpre je, nakon što mu je uručena Zlatna rukavica, priznanje koje dobija najbolji golman na turniru, stavio ovaj trofej na međunožje, da bi potom u svlačionici tokom slavlja pozvao kolege na minut ćutanja za Mbapea.

Kada je reč o privatnom životu, Martinez je, koliko je poznato, daleko mirnijeg karaktera.


On je od 22. maja 2017. godine u braku s Amandom Martinez, poznatijom pod nadimkom Mandinja, a u pitanju je njegova velika ljubav još od srednjoškolskih dana.

 


Mandinja je dizajnerka enterijera i vlasnica kompanije MiSuenos Kids, koja se bavi uređenjem dečijih soba, a vrlo je popularna na Instagramu. Supruga argentinskog golmana posvećena je svojoj karijeri i vredno radi u firmi sa sedištem u Londonu, gde su Emi i ona živeli godinama.

 


Na ovoj društvenoj mreži par često pokazuje svoju bračnu idilu i ljubav, a dele i emotivne i zabavne trenutke s njihovim sinom Santijem, koji je došao na svet u junu 2018, i ćerkom Avom, koju su dobili 2021. godine.

 

 

makonda-tracker