porodica im je broj jedan

Starija je od njega, IMAJU DVE ĆERKE, VEOMA JE USPEŠNA: Znate li čime se bavi supruga Dejana Lutkića?

0

Jedan od naših najšarmantnijih glumaca Dejan Lutkić svoju drugu polovinu našao je još pre 20 godina i od tada uživaju u ljubavi
 

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Naš poznati glumac Dejan Lutkić (48) duže od dve decenije je u braku sa tri godine starijom suprugom Ljubinkom.

 

Oni su se upoznali davno i veoma brzo su shvatili da su kao stvoreni jedno za drugo. Oni su iz svoje velike ljubavi dobili i dve ćerke.

 

Dejan i Ljubinka su godinama u skladnom braku, ali se u javnosti retko kada pojavljuju zajedno. Takođe, Dejan izbegava da o svom privatnom životu govori za medije pa se o njihovom braku malo toga zna.

 

 

Ipak, ono što smo imali prilike u nekoliko navrata da pročitamo jeste da se lepa Dejanova supruga bavi arhitekturom.

 

- Vi retko mene viđate u javnosti. Ja sa suprugom izlazim kad god mogu i kad god imam priliku. Najviše volim da provodim vreme sa svojom porodicom i sa prijateljima. Ne obitavam samo po mestima na kojima bi po nekim merilima trebalo da obitavam. Odlazim samo na mesta na kojima se osećam prijatno - rekao je jednom prilikom za domaće medije.

 

Dejan Lutkić sa suprugom Ljubinkom
Dejan Lutkić sa suprugom Ljubinkomfoto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Dejan i Ljubinka imaju ćerke Anastasiju i Nađu, a glumac je jednom prilikom istakao da je još rano da se govori o tome da li će one krenuti njegovim stopama i otisnuti se u svet glume.

 

Da podsetimo, Dejan Lutkić je rođen 19. februara 1974. godine u Vrbasu ali je detinjstvo proveo u Kuli. Završio je nižu muzičku školu, odsek klavir a glumu je diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

 

Dejan je stalni je član pozorišta Boško Buha. Domaća publika ga je zavolela nakon odigrane uloge Ringe u filmu Ringeraja 2002. godine. Poznat je i kao mafijaš Alamunja iz televizijske serije Bela lađa i kao Jovan Jagodić iz serije Sva ta ravnica i Jagodići.

 

Kako izgleda naš poznati glumac i njegova supruga pogledajte u galeriji koja sledi. 

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

 

makonda-tracker