nasledila muža

Zna se ko je KRALJEVA MILJENICA! Čarls dodelio Kejt Midlton titulu zbog koje će princ Hari i Megan Markl PUĆI OD MUKE

0

Dok kralj Čarls III odbija da komentariše tvrdnje svog sina Harija i snahe Megan Markl iznetim u dokumentarnoj seriji "Megan i Hari", nastavlja da nagrađuje one koji su mu odani

Princeza od Velsa Kejt Midlton na svečanoj večeri u Bakingemskoj palati
Princeza od Velsa Kejt Midlton na svečanoj večeri u Bakingemskoj palatifoto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Prema pisanju američkog magazina People, kralj Čarls III dodelio je još jednu titulu princezi od Velsa Kejt Midlton.


On je, naime, imenovao svoju snahu, suprugu starijeg sina i prestolonaslednika princa Vilijama, za počasnu pukovnicu Irske garde.

 

Mediji ističu da je reč o vrlo prikladnom imenovanju jer Kejt redovno na Dan Svetog Patrika odaje počast ovom puku, gotovo svake godine otkako je ušla u britansku kraljevsku porodicu udajom za Vilijama 2011.


Ne samo što obavezno prisustvuje ceremoniji obeležavanja ovog praznika nego je uvek odevena u zeleno i nosi niz simboličnih detalja kojima odaje počast irskoj tradiciji.

 

Kejt Midlton na obeležavanju Dana Sv. Patrika u Alderšotu 2012. gdine
Kejt Midlton na obeležavanju Dana Sv. Patrika u Alderšotu 2012. gdinefoto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako piše ovaj list, Kejt Midlton je na mestu pukovnice nasledila svog supruga Vilijama, kog je kraljica Elizabeta postavila za počasnog pukovnika Irske garde dva meseca pre nego što su se Kejt i on venčali.


U jeku ovog novog imenovanja i činjenice da britanska kraljevska porodica, na čelu s kraljem, apsolutno ignoriše princa Harija i Megan Markl nakon njihovih skandaloznih tvrdnji o rasizmu i podmetanju koje su trpeli, mnogi se pitaju kako će vojvoda i vojvotkinja od Saseksa reagovati na "unapređenje" Kejt Midlton.

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/STR

 

 

makonda-tracker