bravo

Mnogi mogu da uče od njega! Gest na venčanju kojim je Bruklin Bekam pružio MOĆAN DOKAZ LJUBAVI

0

Najstariji sin Viktorije i Dejvida Bekama i mlada glumica i manekenka Nikola Pelc jedno drugom su izgovorili sudbonosno "da", a dok čekamo prve fotografije isplivavaju zanimljivi detalji.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Fotograf Bruklin Bekam (23), sin Dejvida i Viktorije Bekam, juče se oženio američkom glumicom i manekenkom Nikolom Pelc (27).


Par je romantično venčanje za veliki broj zvanica organizovao na imanju porodice Pelc u Palm biču, koje se prostire na više od 4.000 kvadrata. Ono je vredno čak 124 miliona dolara i nalazi se tik u okean.

 

Budući da je par sklopio ugovor o pravima na fotografije s prestižnim magazinom Vogue, fotografije mladenaca i njihovih najbližih nećemo videti do izlaska novog broja, ali mediji prenose prve detalje o svadbi. Romeo Kruz je nosio crno odelo, mala Harper je bila u beloj haljinici, a među zvanicama su blii Gordon Remzi, Eva Longorija, Serena Vilijams i princ Hari sa suprugom Megan Markl.


Otkriven je još jedan interesantan detalj: Bruklin Bekam dodao je svom imenu prezime svoje drage!

 

1 / 4 Foto: SplashNews.com/Profimedia


Kako piše Daily Mail, najstariji sin Bekamovih ubuduće će koristiti prezime Pelc kao svoje srednje ime.


Bruklin je iozgubio glavu za Nikolom i ovo je ogroman znak njegove predanosti i njegove ljubavi — rekao je neimenovani izvor za The Sun.


Par, inače, već ima tetovaže na telima koje su uradili jedno drugom u čast, a Bruklin je jednom prilikom za Nikolin rođendan istetovirao ime njene bake Đine.

 

 

makonda-tracker