a na svekrvi...

Kad ga vidite, sve će vam biti vam jasno: Viktorija Bekam na Bruklinovom venčanju nosila detalj od 2,6 MILIONA DOLARA

0

Svi su pričali o haljini lepšoj i od venčanice koju je nosila mlada, ali najluksuzniji deo ovog autfita mnogima je promakao

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Mladi fotograf Bruklin Bekam (23), sin Dejvida i Viktorije Bekam, rekao je "da" američkoj glumici i manekenki Nikoli Pelc (27).


Par je romantično venčanje za veliki broj zvanica organizovao na imanju porodice Pelc u Palm biču, koje se prostire na više od 4.000 kvadrata. U pitanju je luksuzna nekretnina vredna čak 124 miliona dolara koja se nalazi tik u okean, a venčanje je okupilo veliki broj slavnih poput Serene Vilijams, Eve Longorije, Gordona Remzija itd.

 

Međutim, modna vest posle svadbe je — uz, razume se, mladu u očaravajućoj Valentino haljini — Bruklinova ponosna mama Viktorija. Nekadašnja "spajsica" i proslavljena dizajnerka pojavila se u najglamuroznijoj mogućoj varijanti čuvene slip haljine, srebrnoj kreaciji koja nosi potpis njenog brenda.

 

1 / 4 Foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Reč je o satenskoj toaleti s bretelama i umerenim rekolteom, koja prati gornji deo tela, dok se od kukova širi i pada lepršavo.

 


Za dizajn ove haljine bila je zadužena Lara Bario, direktorka dizajna u Viktorijinoj modnoj kući, a mnogi kao njen zaštitni znak izdvajaju nenapadnu čipku u gornjem delu toalete.

 

Bekamova je uz to nosila visoku neurednu punđu i izgledala vrlo šik, ali najvažniji deo njenog izdanja mnogima je promakao. Prilično nezasluženo jer je u pitanju komad nakita koji košta više od dva miliona dolara!

 

1 / 5 Foto: Instagram


Kako piše britanski Hello, naša najdraža Poš Spajs nosila je ogrlicu od žutog zlata s koje je visio dijamant u obliku kruške, čiju vrednost Kiron Kio, koosnivač kompanije ROX Diamonds & Thrills procenjuje na vrednost od 1.690.520 do 2.600.800 dolara!


Viktorija nosi ogrlicu od osamnaestokaratnog žutog zlata s kruškastim dijamantom koji izgleda kao da ima između 12 i 15 karata. S obzirom na njegovu belinu i čistoću, mogao bi da vredi između 1,3 i 2 miliona funti — kaže Kio.


Drugim rečima, on bi najviše mogao da košta oko 2,6 miliona dolara, odnosno 2,4 miliona evra!


Kako pišu britanski mediji, Dejvid Bekam je odlučio da značajnu sumu ovim povodom izdvoji za poklon mladencima, pa su Bruklin i Nikola dobili vintidž Jaguar vredan pola miliona dolara, kojim su se pre venčanja najpre provozali Viktorija i Dejvid.

 

 

makonda-tracker