10 godina ljubavi

Skladan brak sa 15 godina mlađom KOLEGINICOM: Da li znate ko je supruga Darka Tomovića? (FOTO)

0

Darko i Nina već deset godina uživaju u skladnom braku.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Glumac Darko Tomović (59) najpoznatiji je po ulogama u filmovima "Montevideo, Bog te video", "Lepa sela lepo gore", kao i u seriji "Igra sudbine".

 

Ono što je on više puta isticao jeste da mu je najveća podrška supruga Nina.

 

Ona je 15 godina mlađa od njega, a malo ko zna da je takođe glumica. Naime ona je završila glumu u klasi profesora Vladimira Jevtovića, kod koga je studirao i njen suprug.

 

Međutim, Nina Tomović (44) se ne bavi glumom, već se godinama opredelila za kognitivno bihejvioralni koučing.

 

Ninina i Darkova ljubavna priča započela je 2007. godine kada su se upoznali radeći na zajedničkom projektu.

 

Četiri godine kasnije su se sreli kod bolesnog prijatelja, a tada ju je Darko pozvao na sastanak. 

 

– Želeći da ostavim utisak, potrudila sam se da se informišem o subjektu. Kao svako žensko, presvukla sam se sto puta, na kraju sam obukla belu haljinu i pomislila da je to - to ako i on dođe u belom. Naravno, imao je belu košulju, ali pravi šok tog 12. jula 2011. priredio mi je kad je u kafeu na Gardošu ustao da pozdravi drugaricu sa klase Branku Pujić, koja je mojoj grupi na fakultetu bila asistentkinja na kataderi za balet – ispričala je Nina jednom prilikom.

 

–  Bila je to fora, sad zvana “Branka momenat”, ali onda nije bilo nimalo smešno, bukvalno sam poskočila sa stolice kad sam je ugledala. Jer sve vreme sam se pitala šta ću ako me sa Darkom u ponoć vide Branka ili nedajbože Dragan Petrović Pele, naš asistent, a Darkov klasić i blizak prijatelj – govorila je Nina svojevremeno.

 

Sedam meseci nakon prvog sastanka su se venčali, a imaju ćerku Lenu koja ima 10 godina.

 

Njihov recept nakon toliko godina branka jeste da nesuglasice rešavaju jednostavno: popusti onaj ko se uveri da nije u pravu.

 

– Suprug mi nikada nije uputio ružnu reč, čak ni u raspravama. Poštuje me i nasamo i u društvu, a to se ne uči i ne kupuje, već je rezultat spoja socijalne i emocionalne inteligencije. Suština našeg odnosa je potpuni spokoj, što naravno nije garant da ćemo slaviti pedesetu godišnjicu braka. Ali mi i ne razmišljamo o budućnosti, živimo danas – rekla je Nina svojevremeno.
 

 

makonda-tracker