čudesna klasa

Traju od 1984. i trajaće još: Dragan Bjelogrlić objavio fotografiju s legendama srpskog glumišta i poslao jaku poruku

1

Dragan Bjelogrlić je deo čudesne klase Fakulteta dramskih umetnosti profesora Vladimira Jevtovića.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Naš proslavljeni glumac Dragan Bjelogrlić završio je Akademiju kao deo jedne od najboljih klasa. Ta generacija iz 1984. je definitivno najuspešnija generacija koju je iznedrio Fakultet dramskih umetnosti.

 

Pripadnici čuvene dvanaestorke su Dragan Bjelogrlić, Vesna Trivalić, Srđan Žika Todorović, Mirjana Joković, Milorad Mandić Manda, Vesna Stanojević, Slobodan Boda Ninković, Dušanka Duda Stojanović, Dragan Petrović Pele, Branka Pujić, Darko Tomović i Tatjana Venčelovski i svi oni imaju veoma zapažene karijere.

Kako je Bjela aktivan na društvenim mrežama, s vremena na vreme objavi poneku uspomenu i time oduševi svoje pratioce. Ovog puta to je uradio fotografijom sa svojim kolegama sa klase i poručio da oni traju od 1984. pa sve do danas i trajaće još dugo. Legendarni glumci su se okupili na svadbi ćerke Anice Dobre, Mine Sovtić.

 

Dragan Bjelogrlić, Slobodan Boda Ninković, Vesna Trivalić, Dragan Petrović Pele
foto: Instagram/printscreen

Na fotografiji koja je privukla pažnju nalaze se legende srpskog glumišta. Vesna Trivalić, Boda Ninković, Dragan Petrović Pele i Bjela. Svi oni imaju nestvarne karijere i bezbroj uloga po kojima ih publika pamti.

 

 

makonda-tracker