lep par

Zovu je hrvatska Šakira: Supruga hrvatskog reprezentativca proglašena jednom od najlepših žena fudbalera (FOTO)

0

Nakon što su ostvarili veliki uspeh na Svetskom prvenstvu u fudbalu sve oči javnosti uprte su ne samo u hrvatske fudbalere, već i u njihove lepe supruge 

foto: Epa / Friedemann Vogel / POOL
foto: Epa / Friedemann Vogel / POOL

Jedna od njih je i Izabel Kovačić, supruga fudbalera Matea Kovačića, koja je mnoge zbog svoje lepe plave kose podsetila na Šakiru.

 

I nisu samo domaći mediji ti koji su pisali o suprugama hrvatskih reprezentativaca, već su o njima mogli da se nađu i mnogi tekstovi u stranim medijima, a među njima je bio i čuveni The Sun.

 

Izabel Kovačić je bivši supermodel, a sada gradi veoma uspešnu karijeru modne dizajnerke. Sa svojom sestrom Ivanom Lucić ona stvara modne komade izrađene od održivih materijala.

 

Priča o tome kako su se upoznali poznati hrvatski fudbaler i ova lepotica zaista je neobična. Njih dvoje su u vezi od 2010. godine. Upoznali su se na nedeljnoj misi. Mateo je bio ministrant, a Izabel je pevala u horu Lilium.

 

 

Njihova ljubavna priča traje već 12 godina, a par se trudi da svaki trenutak vremena provede zajedno. Iako su duže od decenije zajedno, njihova ljubav je podjednako jaka kao i prvog dana. 

 

Mateo je za hrvatske medije jednom prilikojm otkrio da ga je Izabel očarala svojim prelepim glasom, a hor u kom je pevala je bio i na njihovom venčanju 2017. godine.

 

 

Ovaj prelepi par se ostvario u ulozi roditelja tri godine nakon što su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav. Oni su 2020. godine dobili sina Ivana.

 

Od kako je Mateo angažovan u Čelziju njih dvoje žive na relaciji London - Zagreb.

 

 

makonda-tracker