da li ste znali?

Sve je počelo od jedne obične fotografije: Ko je tajanstvena i JEDINA SRPKINJA koju prati Kristijano Ronaldo? (FOTO)

0

Kristijano Ronaldo je jedna od najvećih fudbalskih zvezda koga prati 500 miliona ljudi.

foto: EPA-EFE/Martin Divisek
foto: EPA-EFE/Martin Divisek

Poznati fudbaler Kristijano Ronaldo nije uspeo da uđe u istoriju sa svojom reprezentacijom, s obzirom na to da je Portugal ispao sa Svetskog prvenstva, ali svakako da ima već dosta uspešnih godina iza sebe.

 

Nedavno je bila prava misterija ko je jedina Srpkinja koju Ronaldo prati na Instagramu i kako je uopšte došlo do toga.

- Na jednom takmičenju u Zagrebu sam upoznala puno atletičara, a jedan od njih je bio Asafa Pauel, s kojim smo se svi na stazi družili i slikali. Ja sam sliku stavila na Instagram, a Asafa je, pretpostavljam, Ronaldov prijatelj, koji je verovatno rekao Ronaldu za mene. Moguće je da sam se svidela Asafi, pa je tako sve i počelo - ispričala je ona jednom prilikom.

 

Ivana Macanović je atletičarka iz Banja Luke, a ona i Kristijano su ambasadori jednog brenda, međutim, njihovo poznanstvo je počelo ranije.

Zanimljivo je da ona nije odmah primetila zahtev za praćenje koji je dobila od Ronalda jer je za jako kratko vreme imala veliki broj obaveštenja na ovoj društvenoj mreži.

 

- Naravno, bila sam iznenađena jer nisam mogla da shvatim zašto baš ja od toliko devojaka na planeti. Jasno sam stavila do znanja još tad da imam momka i to je čitava priča - dodala je ona.

Ronaldo je Ivanu zapratio na Instagramu još 2016. godine, a tada je njena popularnost preko noći porasla, dok je danas prati preko 130.000 ljudi na ovoj društvenoj mreži. Inače, pored nje, Ronaldo prati i Novaka Đokovića, ali i Luku Dončića.

 

Ivana nastupa za AK Banja Luka, a takmiči se i za reprezentaciju BiH u disciplinama 100 i 200 metara.

 

 

makonda-tracker