icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Pre Viki Miljković ludo je bio zaljubljen u nju: Znate li ko je PRVA SUPRUGA Dragana Taškovića Tašketa? (FOTO)

Kao mlad momak Dragan Tašković je ušao u brak sa tadašnjom izabranicom i iz te ljubavi ima ćerku

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Naša poznata pevačica Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške godinama uživaju u skladnom i lepom braku. Njih dvoje se veoma lepo slažu, a mnogima deluje kao da su oduvek zajedno.

 

Ipak, to nije tačno. Taške je kao mlad momak stupio u brak sa Gordanom, a iz te njihove ljubavi rodila se i devojčica, koja je dobila ime Jelena. Viki je ispričala da je njen odnos sa Jelenom zaista divan, te da se slažu kao majka i ćerka.

 

 

Gordana danas živi u Nemačkoj sa njihovom ćerkom, a sa Violetom i bivšim suprugom ima sjajan odnos i nikada im nije bila smetnja.

 

Viki je više puta u javnosti govorila o tome kako su se ona i Taške upoznali. 

Njihova ljubav u početu je bila veoma turbulentna, jer pevačicini roditelji nisu želeli da prihvate kompozitora.

 

Prva supruga Dragana Tašketa i njegova ćerka Jelena
Prva supruga Dragana Tašketa i njegova ćerka Jelena foto: Instagram

 

Njih dvoje su se upoznali putem zajedničkih prijatelja, a prvi put poljubili 18. marta 1994. godine. Pevačicini roditelji Zorka i Svetomir čim su čuli da je Viki uplovila u ljubav sa tri godine starijim Tašketom insistirali su da prekine vezu i da više nema nikakav kontakt sa njim. Pevačica je jednom prilikom opisala kako je to izgledalo pre dvadeset šest godina:

 

- Potičem iz stroge porodice koja nikako nije želela da nastavim vezu sa Tašketom, a uporedo s tim roditelji mog supruga samo su pogoršavali situaciju svojim stavovima. Iako smo bili mladi, on je imao 22, a ja nepunih 19 godina, odlučili smo da se borimo - ispričala je Miljkovićeva i dodala da je nekoliko meseci trajala tenzija u porodičnom domu oko njene ljubavne veze:

 

 

- Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi. Tek posle dužeg vremena popravili su se i odnosi između naših porodica - izjavila je ona.

 

Ipak, na kraju je sve došlo na svoje. Njih dvoje danas uživaju u braku koji traje dve decenije i odrastanju sina Andreja, koji ima 14 godina.