jeste li znali?

Viki Miljković joj je maćeha i u dobrim su odnosima: Ovo je Tašketova ćerka iz prvog braka

3

Kako je pevalica jednom istakla, iako kompozitorova ćerka nije mogla da se igra sa njihovim sinom jer je razlika u godinama velika, ona vrlo rado pomaže bratu oko domaćih zadataka.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Viki Miljković i muzičar Dragan Tašković Taške već dugo godina uživaju u zajedničkom životu i ljubavi iz koje se izrodio njihvo sin Andreja, a malo ko zna da kompozitor iz prvog braka ima ćerku Jelenu koja živi u Nemačkoj gde se i školovala. 

 

Srećan sam što je moja ćerka, zajedno sa porodicom, u nemačkom gradu Karlsureu, otvorila etno-restoran u kome je na meniju hrana sa ovih prostora. Posebno me raduje što je baš u tom restoranu izložila harmoniku, na kojoj sam prvi put zasvirao ‒ ispričao je jednom prilikom Taške.

 

 

Jelena je od detinjstva pokazivala da je muzikalna, svirala je harmoniku i klavir, ali se opredelila za Ekonomski fakultet. Moja i Violetina želja bila je da završi fakultet i vrlo sam srećan što nas je poslušala. Osim moje haromonike, jedan zid restorana krasi i njena prva narodna nošnja u kojoj je igrala folklor.

 

Tašketova ćerka Jelena, u Nemačkoj je odrasla uz majku Gordanu, a ono što je zanimljivo jeste da ona često dolazi u Srbiju kod oca.

 

Viki Miljković
foto: Instagram Printscreen

 

Kako je izvesno, Viki i Tašketova ćerka su u dobrim odnosima, pošto je pevačica jednom prilikom istakla da i ona pomaže mlađem bratu oko škole:

 

Maksimalno sam uključena u školske obaveze svog sina, koji pohađa privatnu školu, mada imam i pomoć Tašketove ćerke Jelene, koja je takođe nemački đak. Ona je preko „Vajbera“ njegova njaveća podrška kada je reč o domaćim zadacima ‒ otkrila je Viki Miljković u intervjuu za magazin Hello.

 

 

makonda-tracker