ovako izgleda bez doterivanja

Opuštena, bez trunke šminke: Viki Miljković objavila fotogafiju, pa izazvala pravu lavinu komentara na mrežama (FOTO)

0

Popularna pevačica Viki Miljković godinama je na domaćoj muzičkoj sceni i retko kada imamo prilike da je vidimo kako izgleda bez ulepšavanja

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Naša poznata pevačica Viki Miljković godinama svojim voklanim sposobnostima osvaja muzičku scenu. Tokom godina stvorila je mnogo hitova, a mnogi od njih su neizostavan deo svakog svadbenog repertoara.

 

Ona je već godinama i u žiriju poznatog muzičkog takmičenja Zvezde Granda, pa imamo prilike da je često vidimo, ali tip-top doteranu.

 

 

Ipak, retke su fotografije koje je Viki spremna da podeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama na kojima je prirodna, bez šminke i filtera.

 

Jednu takvu fotku nedavno je podelila na Instagramu, a od prvog trenutka kada je objavljena izazvala je lavinu komentara. Nekima se ova fotka dopala, drugi su pak imali mnoge zamerke, ali jedno je sigurno, mnoge pevačice ovo nikada ne bi uradile.

 

Viki Miljković
foto: Instagram

 

Viki često odlazi u kozmetičke salone, veoma vodi računa o svom izgledu, a lice joj je najvažnije. Spremna je da pretrpi mnogo toga kako bi joj lice bilo mladoliko, a koža lepa.

 

Upravo to je razlog zašto pevačica izgleda odlično iako ima 47 godina. 

 

 

 

makonda-tracker