od malih nogu pomaže

Njegova budućnost je — Crkva? Sin Viki Miljković prisluživao tokom liturgije u Hramu Svetog Save

1

Kako je pevačica istakla, njen sin od malih nogu pomaže u crkvi

foto: Milan Maričić/ATAImages
foto: Milan Maričić/ATAImages

Pevačica Violeta Viki Miljković i muzičar Dragan Tašković Taške imaju sina Andreja, koji danas ima 14 godina, a uspešan je na više polja. On se pokazao kao vrlo uspešan u tenisu, a u poslednje vreme ga navodno sve više interesuje religija.


Andrej se uspešno bavi belim sportom i to svi znaju, ali poslednjih godina, iako je tinejdžer, sve više je zainteresovan za crkvu i pravoslavnu veru, što u današnje vreme nije tipično za njegovu generaciju — istakao je izvor blizak porodici za Alo.


Kako on objašnjava, zato se niko ne bi začudio da Andrej upiše bogosloviju, a izvor ističe i da ne sumnja da bi ga poznati par od srca podržao čime god da odluči da se bavi.

 

Violeta nema potrebu da se meša u Andrejeve izbore i bez obzira što je još jako mlad, podržava sve njegove odluke i želje. Tako je bilo kada je rešio da se bavi tenisom, tako je i sada kada ga veoma interesuje vera. Viki i Taške su bili oduševljeni i ponosni na njega kada su ga videli u prisluženičkoj odori sa svećama kako sa studentima teologije i onima koji se pripremaju za te studije posvećeno pomaže prilikom ovogodišnje božićne liturgije. Ne bi me začudilo da se Andrej odluči za Srednju bogoslovsku školu nakon koje bi upisao i Bogoslovski fakultet. Za Viki i Tašketa to ne bi bilo ništa novo, a sigurna sam da bi gabez razmišljanja podržali u toj odluci — objasnio je neimenovani izvor.


Viki nije želela previše da otkriva o životu svoje porodice, budući da svoj privatan život obično čuva daleko od medija, ali je potvrdila da je njen sin zaista pomagao sveštenicima, budući da je prilikom božićne ponoćne liturgije viđen kako prislužuje u Hramu Svetog Save na Vračaru.

 

1 / 4 Foto: Milan Maricic/ATAImages


To za nas nije ništa novo jer Andrej pomaže u crkvi od treće godine. To je sve šta mogu da vam kažem — rekla je pevačica.


Ova porodica je, inače, pre nekoliko godina doživela pravu dramu kada je Andrej imao zdravstveni problem koji je pevačica teško podnela. u pitanju je bio mišićni spazam u donjim ekstremitetima, ali su njegovi simptomi bili strašni.


Andrej je nekoliko dana imao temperaturu koju nikako nismo mogli da skinemo sirupima, kupanjem, rakijskim oblogama… Nije pomogao nijedan zvanični ili bapski lek. Išli smo kod lekara, uradili analize krvi i to je trajalo nekoliko dana, a onda je temperatura spala, i to je bilo prvo veče da je Andrej normalno spavao. Taman kada sam pomislila da je sve prošlo, probudio me je njegov plač, zapomagao je kako ne može da stane na noge. Ti trenuci su bili strašni, ne ponovilo se — ispričala je ona jednom prilikom.

 

 

makonda-tracker