bila je to velika ljubav

Druga supruga mu poznata glumica, a ovo je njegova LJUBAV IZ DETINJSTVA: Da li znate ko je PRVA SUPRUGA Voje Brajovića?

0

Iz velike mladalačke ljubavi Ljiljana i Voja su dobili dvoje dece 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Naš poznati glumac Voja Brajović godinama slovi za jednog od najboljih domaćih glumaca. Svoje detinjstvo proveo je u Valjevu, koje je zauvek ostalo sačuvano duboko u njegovom srcu.

 

Iako ga za ovaj grad vežu najlepše uspomene iz detinjstva, Voju na njega sećaju i prve ljubavi, među kojima je bila i njegova prva supruga Ljiljana.

 

 

Voja i Ljiljana se znaju, što bi se reklo, od malih nogu. Ona je bila devojčica iz njegovog komšiluka. Ljiljanin otac je bio lekar, koji je lečio i malog Voju. Kada su se venčali, Ljiljana je napustila studije medicine i posvetila se porodici. 

 

Iz te velike ljubavi rodili su se sin Vukoje i ćerka Iskra.

 

O Vukoju smo nedavno pisali. On se već dugi niz godina bavi manekenstvom, a nedavno je odlučio i da krene očevim stopama, pa se oprobao i u glumi.

Iskra je već svima dobro poznato lice, jer je bila deo brojnih poznatih domaćih serija i filmova. 

 

Prva supruga Voje Brajovića
Prva supruga Voje Brajovićafoto: Instagram

 

Vojina prva supruga Ljiljana nikada nije želele da se ističe u javnosti. Ona živi jedan lep i miran život daleko od očiju javnosti. Prati rad svoje dece, ponosna je na to što su ona i njen suprug uspeli da od njih naprave uspešne i zrele ljude. 

 

Voja je tamo završio i osnovnu i srednju školu. Svoje prve umetničke korake iskusio je u glumačkom (amaterskom) društvu „Abrašević“, sa kojima je, nakon velikog uspeha na takmičenju na Hvaru, pobrao komplimente celog žirija i dobio motivaciju za svoj dalji glumački rad. Voja je istinsku slavu doživeo glumeći ulogu Tihog u „Otpisanima“ i ta uloga ga i dan danas, na neki način, obeležava.

 

Voja Brajović i Milica
Voja Brajović i Milica foto: Damir Dervišagić

 

Nakon što se razveo od prve supruge, sreću je pronašao u drugom braku, sa 23 godina mlađom glumicom Milicom Mihajlović (48), sa kojom ima sina Relju (18). U intervjuu za jedan domaći magazin, pričao je pre svega o njegovom odnosu sa suprugom Milicom i o sveopštoj situaciji i problemima sa kojima se susreću glumci.

 

Milica je, takođe, uspešna glumica, a poznato je i da je ćerka našeg čuvenog pisca Dragoslava Mihajlovića (Kad su cvetale tikve).

 

 

makonda-tracker