obožavaju se

Krije je od očiju javnosti, liče kao da su bliznakinje: Ova lepa PLAVUŠA je rođena sestra Kristine Radenković (FOTO)

0

Lepa voditeljka Kristina Radenković danas proslavlja svoj 41. rođendan

foto: Instagram
foto: Instagram

Lepa glumica i bivša voditeljka popularnog kviza "Slagalica", Kristina Radenković, jedno je od omiljenih TV lica mnogima. Od prvog dana kada se pojavila na malim ekranima, ona je publiku osvojila svojim šarmom i harizmom.

 

Kristina Radenković ne krije svoju porodicu, pa često imamo prilike da je vidimo na društvenim mrežama kako uživa sa svojim supurugom i mališanima. 

 

 

Ona svaki slobodan trenutak koristi da bude sa svojom porodicom, a osim ćerke Tare i supruga Nikole, veliku podršku ima od mame i sestre.

 

Njena mlađa sestra zove se Marina Radenković i retko kada imamo prilike da je vidimo u javnosti. Ipak, oni ljudi koji znaju Kristinu i Marinu kažu da je Marina njena kopija.

 

Njih dve toliko liče da se često desi da Marinu pomešaju sa poznatom sestrom. To joj ne smeta, već se samo nasmeši i objasni da je u pitanju greška.

 

 

Na osnovu retkih fotografija koje se mogu videti na profilu poznate voditeljke zaista se može zaključiti da njih dve liče kao da su bliznakinje. 

 

Kristina je danas proslavila svoj 41. rođendan i imala je jednu veoma neobičnu želju koju je podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama:

 

- 05.12.1980. u 13.30h sneg je bio do kolena! 42 godine kasnije napolju nije ni minus! I ne radi se o tome da lično preferiram hladnije vreme, radi se o tome da ne može da nam bude normalno da je u novembru 20 stepeni! Za svoj rodjendan želim da se naša planeta oporavi za sve generacije koje dolaze! - napisala je Krisina, nakon čega su se poznate kolege pridružile čestitkama.

 

 

makonda-tracker