bio bi ponosan na nju

"Znam da si negde srećan što sam deo ovog velikog projekta": Kristina Radenković uputila emotivne reči pokojnom ocu

0

Ona je jedno od poznatijih TV lica koju godinama gledamo na malim ekranima.

foto: Instagram, krisradenkovic
foto: Instagram, krisradenkovic

Voditeljka Kristina Radenković je jedna od bitnih imena u domaćim medijima. Ona nas trenutno izveštava i o Svetskom prvenstvu u Kataru, a otkrila je i odakle joj ljubav prema sportu.

 

Njena objava na Instagramu je privukla dosta pažnje, s obzirom na to da je otkrila malo poznate detalje iz života vezane za njenog oca Bobana.

- Odrasla sam na fudbalskim terenima i to mi se nikad nije činilo kao mesto za jednu devojčicu, ali tata je sestru i mene uporno vodio sa sobom. Ko je poznavao Bobana, znao je da živi za arhitekturu i fudbal. Čak i kada je kancer po treći put nemilosrdno napao njegov mozak, rekreativno je igrao i stoički branio gol. Znam da si negde srećan što sam deo ovog velikog projekta - napisala je voditeljka ispod objave.

Inače, Kristinin otac je preminuo pre 14 godina nakon borbe sa opakom bolešću, a njoj je trebalo jako mnogo vremena da se oporavi od tog gubitka.

 

- Malo je reći da me je pogodilo. Bila sam razorena i fizički i psihički. Prvo ljuta što me je napustio, onda tužna jer ga nema. To je umnogome uticalo i na moje druge odnose. Izborila sam se sa gubitkom tek posle četiri godine. Druge patnje nisu ni vredne pomena - rekla je jednom prilikom.

 

Neke od koleginica koje su joj komentarisale objavu i uputile divne reči su Suzana Mančić i Aleksandra Jeftanović.

 

 

makonda-tracker