kao iz sna

Beli nameštaj, ljupki detalji i cveće na svakom koraku: Stan Kristine Radenković je PRAVI MALI RAJ po meri porodice

0

Dom voditeljke Kristine Radenković je praktičan, udoban, moderan i odiše porodičnom atmosferom

foto: Instagram, krisradenkovic
foto: Instagram, krisradenkovic

Glumica i voditeljka Kristina Radenković proteklih godina vodi neke od najpopularnijih televizijskih emisija, a u svako prilici oduševljava svojim modnim izdanjima. Njen istančani ukus očigledan je u svakom detalju, a vidi se i u tome kako je Kristina uredila svoj dom.


Ona sa izabranikom Nikolom Radojevićem i njihovom decom i Tarom i Roganom stanuje u Beogradu, a njihovo porodično gnezdo je prostrano i prepuno interesantnih detalja.

 

Domom šarmantne voditeljke dominiraju svetli tonovi, a pri biranju nameštaja očito je važan kriterijum bila bela boja, u kojoj su stočić za kafu, police za knjige, trpezarijski sto sa stolicama, komode... Bele boje je i široka kuhinja, uz poneki srebrni komad, dok su sofe tamosive i krem boje.


Na mnogim fotografijama koje je Kristina delila iz svog stana vidi se cveće, koje ona očigledno obožava, a najlešće ambijent toplijim i romantičnijim čine predivne kale.

 

1 / 12 Foto: Instagram, krisradenkovic


Njen izabranik i ona očito su veliki poštovaoci umetnosti, pa njihove zidove krasi mnogo slika, dok se na sve strane nalaze ljupki detalji poput fenjera i vaza.

 

 

makonda-tracker