savršeno

Ona je poznata voditeljka, on dekan fakulteta u Beogradu: Zavirite u MALI porodični RAJ Jelene i Dragana Simića (FOTO)

6

Kada su se prvi put sreli znali su da je to prava ljubav 

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznata voditeljka Jelena Simić već dugi niz godina je u braku sa profesorom i dekanom Fakulteta političkih nauka, Draganom Simićem.

 

Čim su se upoznali znali su da je to ljubav koja će trajati celog života. 

 

 

Iz te velike ljubavi rodila su se i dva mališana, prvo ćerkica Una, a onda sasvim iznenada i sin Aleksa. Iako su oboje zaposleni i imaju jako puno profesionalnih obaveza trude se da svaki slobodan trenutak provedu zajedno.

 

Jelena i Dragan Simić su godinama gradili svoj mali dom iz snova. Oni su u njega uložili mnogo ljubavi, vremena i novca. 

 

On je uređen u modernom duhu, prilagođen je potrebama jedne moderne porodice. Ipak, najvažnije je da je sve bezbedno za decu, pa je tako prostor potpuno prilagođen mališanima Uni i Aleksi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Simic (@_simicjelena)

 

Kako bi napravili svoj dom po meri, Jelena i njen suprug su uložili jako puno truda. Sada, on je mesto gde uživaju u zajedničkim trenucima i u kojem vaspitavaju svoju decu.

 

U domu harizmatične voditeljke dominiraju svetle boje i prelep stilski nameštaj sa primesama zlatne nijanse. Mesto na kojem tokom leta najviše uživa Jelena, ali i njeni mališani svakako je terasa, koja je zidom zaštićena od znatiželjnih pogleda prolaznika, pa predstavlja pravi mali raj za igru, opuštanje i uživanje.

 

Kako izgleda njihov dom pogledajte u galeriji koja sledi:

 

1 / 9 Foto: Instagram

 

makonda-tracker