porodična idila

Ko je suprug Kristine Radenković? Voditeljka proslavila rođendan sina, a damama je najviše pažnje privukao – njen dragi

3

Jedan zaista divan dan u porodičnom domu lepe i šarmantne voditeljke, a na fotografijama se vidi čista sreća

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica i voditeljka Kristina Radenković je obeležila treći rođendan svog sina u porodičnom domu, zajedno sa starijom Tarom i svojim životnim saputnikom Nikolom Radojevićem.

 

U pitanju je bio treći rođendan mališana malo nesvakidašnjeg imena - Rogan. 

Ime smo odabrali još kada smo se zaljubili i kada smo tražili imena za decu. Moram da priznam da nam je ovo zvučalo divno uz prezime. Po knezu Roganu iz „Gorskog vijenca“ ‒ objasnila je svojevremeno šarmantna Kristina.

 

Kristina i Aleksandar su na društvenim mrežama podelili nekoliko porodičnih fotografija sa slavljenikom Roganom, ali i njegovom starijom ćerkom Tarom. 

 

Kristina Radenković
foto: Instagram

Srećan treći rođendan, divni naš dečače! Ne postoje reči da opišu radost koju si nam doneo i energiju kojom si nas razmrdao! Obožavamo te, Rogane - napisala je Kristina uz ovu objavu.

 

Jedan veoma interesantan momenat desio i kad se mala ćerkica Tara rasplakala, ali, kako je Kristina objasnila, ne zbog ne zbog nekih ružnih stvari, nego baš naprotiv. 

 

- Uvek jedno plače, ne brinite! Plače Tara od sreće ‒ napisala je Kristina pored slavljeničke fotografije.

 

Kristina Radenković
foto: Instagram

Fanovi su primetili i da je mali Rogan za rođendan promenio frizuru. Naime, umesto ranije duge kose sada ima kraću frizuru, što su fanovi ocenili kao lepu promenu. 

Ipak, među komentarima našle su se i pohvale za izgled Kristininog nevenčanog supruga Aleksandra. Njega su dame ocenile kao opasno dobrog frajera i priznale da po malo zavide Kristini što uz sebe ima takvog muškarca.

 

Izabranik popularne voditeljke je, inače, veoma uspešan advokat, a kako je jednom prilikom ispričala, upoznali su se dok je on tražio izgubljenog psa.

Nikola i ja smo se upoznali sasvim slučajno, i to na ulici dok je on tražio izgubljenog psa, a ja sam šetala svoje dve kuce. U momentu kada je moj pas izleteo na put jureći mačku, zamalo ga je udario auto. Nikola ga je uhvatio, prišao mi, dao mi ga i tada me pitao da li sam videla njegovog psa. Kako sam jako slaba na životinje, dala sam se u akciju da mu pomognem. Razletela sam se tada po kraju da ga nađem. Kada sam ga tokom traženja srela još jednom, dao mi je svoju vizitkartu, a ostalo je istorija ― izjavila je ona pre nekoliko godina za domaće medije.

 

Nikola je, inače, Kristinin nevenčani suprug, a ona je jednom prilikom istakla da nikada nije želela venčanje.


Nikad nisam želela venčanje, svako ko me zna može to da potvrdi. Kao što vidite savršeno funkcionišemo bez potpisanog ugovora. A i ne želim da ga potpisujem sa advokatom – istakla je u jednom intervjuu.
 

 

 

makonda-tracker