KAKAV SU PAR?

Ovo je MUŽ KRISTINE RADENKOVIĆ: Upoznali su se sasvim slučajno, NA ULICI, spojila ih je jedna zajednička PASIJA (FOTO)

0

Poznata voditeljka zrači harizmom i pozitivnom energijom, pa mnogi jedva čekaju da je gledaju na malim ekranima

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka i poznato TV lice Kristina Radenković nije ni slutila da će tog dana u parku upoznati čoveka svog života.  

 

Sudbonosni susret desio se potpuno neočekivano dok je ugledni advokat, Nikola Radojević, tražio svog izgubljenog psa. 

 

 

- Nikola i ja smo se upoznali sasvim slučajno, i to na ulici dok je on tražio izgubljenog psa, a ja sam šetala svoje dve kuce. U momentu kada je moj pas izleteo na put jureći mačku, zamalo ga je udario auto. Nikola ga je uhvatio, prišao mi, dao mi ga i tada me pitao da li sam videla njegovog psa. Kako sam jako slaba na životinje, dala sam se u akciju da mu pomognem. Razletela sam se tada po kraju da ga nađem. Kada sam ga tokom traženja srela još jednom, dao mi je svoju vizit-kartu, a ostalo je istorija - izjavila je ona pre nekoliko godina za domaće medije.

 

Kristinu smo imali prilike da gledamo u čuvenom kvizu “Slagalica”, a trenutno je posvećena snimanju kviza “Stigni me ako znaš”.

 

 

Iako je veoma posvećena poslu centar njenog sveta su ćerka Tara, sin Rogan i suprug Nikola. Sa njima voli da provodi svaki slobodan trenutak.

 

Malo ko zna da je Kristina jako obrazovana. Prvo je upisala Prirodno-matematički fakultet jer joj je, kako je sama govorila, majka postavila uslov da očisti prvu godinu da bi mogla da se oproba i na Akademiji umetnosti. Oba fakulteta je uspešno završila.

 

 

Kristina često na društvenim mrežama postavlja fotografije sa svojom porodicom, a i privatno je veoma prijatna i otvorena. Publika oseća tu njenu iskrenost i zato je s nestrpljenjem svakodnevno isčekuje na malim ekranima.

 

 

 

 

 

makonda-tracker