sve znamo!

Hoće li prati ruke? Šta radi hor? Hoće li biti u belom? Otkriveno kako izgleda Konstraktin nastup na Evroviziji!

0

Srpska predstavnica održala je prvu probu u Torinu i od fotografija s nastupa ćete se naježiti.

foto: © ATA IMAGES
foto: © ATA IMAGES

Predstavnica Srbije na predstojećoj Evroviziji Ana Đurić Konstrakta i delegacija naše zemlje doputovali su juče u Torino, a već danas su održali prvu probu.


Zvanični profil Evrovizije podelio je na društvenoj mreži Tviter fotografije s probe naše predstavnice, pa smo konačno dobili odgovore na mnoga pitanja koja su nas kopkala proteklih nedelja.

 

Budući da je u akustičnoj verziji pesme In corpore sano, koja je objavljena pre nekoliko dana, sve vrvelo od boja i voća i da nije bilo detalja s pranjem ruku, koji je centralni deo nastupa na Pesmi za Evroviziju 22, mnogi su pomislili da će Konstrakta drastično promeniti svoj performans u Torinu.


To, međutim, nije slučaj, jer na fotografijama s probe vidimo da su lavor i bokal s vodom na sceni, kao i da hor okružuje Konstraktu kao i na festivalu u Beogradu.

Kao i na prethodnom nastupu Srbijine Konstrakte, scenografija uključuje kvalitetan nameštaj, intenzivno pranje ruku i neke lepe koreografije s peškirima petoro pratećih vokala — stoji uz ove fotografije.


Na sceni se vidi i voditeljka i glumica Kristina Radenković, koja se u poslednjem trenutku pridružila srpskoj delegaciji nakon što je jedna od članica hora otkazala svoje učešće na Evroviziji.

 

Konstrakta nosi i beli kombinezon koji podseća na medicinsku uniformu koju je nosila na beogradskom nastupu, ali ovog puta je obuče u stilizovaniji komad s predimenzioniranim safari džepovima.

 

 

makonda-tracker