odmah su reagovali

I Kristina Radenković na sceni s Konstraktom! Izmena u srpskom timu u poslednjem trenutku pred Evroviziju

0

Kako je javio RTS, popularna voditeljka biće deo srpske delegacije na Pesmi Evrovizije u Torinu

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Predstavnica Srbije na predstojećoj Evroviziji Ana Đurić Konstrakta i delegacija naše zemlje doputovali su juče u Torino.


Mediji su Konstrakti, koja će nastupiti s pesmom In corpore sano, upriličili veliki ispraćaj 28. aprila, a ona je juče sa svojim timom stigla u Torino.


Kako je javio RTS, s Anom će se na evrovizijskoj sceni naći Milovan Bošković, Kosta Đuraković, Jovan Antić i Maja Ranđić, a iz privatnih razloga, jedna od članica hora naše ovogodišnje predstavnice morala je da otkaže učešće na festivalu.

 

Zbog toga je brzim reagovanjem odlučeno da će dugogodišnja televizijska voditeljka i glumica Kristina Radenković biti deo srpskog evrovizijskog tima. Kristina, koja iza sebe ima veliko televizijsko iskustvo i voditeljka je kvizova "Slagalica" i "Stigni me ako znaš", bila je voditeljka i u grin rumu na festivalu Pesma za Evroviziju 22.

 

 

Kristina je, inače, u jednom intervjuu otkrila da je fan Ane Đurić Konstrakte i da veruje da će naša predstavnica odlično proći na Evroviziji.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Konstrakti predviđam visok plasman, njen sam fan i neizmerno mi je drago što ima priliku da sebe i svoju umetnost predstavi Evropi — rekla je voditeljka za Danas.

Pored članova hora, uz našu predstavnicu su i stilistkinja Ivana Kesić, frizer Danilo Mataruga i šminker Irena Miletić, kao i reditelji nastupa Miodrag Kolarić i Jasmin Cvišić, i RTS-ovi članovi delegacije koji će raditi na tome da nastup Srbije bude jedan od najzapaženijih na ovogodišnjem festivalu.

 

1 / 6 Foto: Photo: Antonio Ahel/ATAImages


Inače, Evrovizija zvanično počinje 10. maja, kada će se održati prvo polufinalno veče. Konstrakta nastupa druge polufinalne večeri, 12. maja, a veliko finale zakazano je za 14. maj.


Ovo će biti 66. po redu izbor za Pesmu Evrovizije, a održava se u Italiji, nakon velike pobede Italije prošle godine u Roterdamu.

 

 

makonda-tracker