ima jasan stav

VODITELJKA PRIZNAJE DA JE VEOMA SAMOKRITIČNA: Kristina Radenković iskreno o nesigurnostima i naslednicima, Tari i Roganu

1

Oduvek je važila za elegantnu, stabilnu i damu od stila.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata voditeljka Kristina Radenković gde god da se pojavi pleni svojim stavom i stabilnošću, a sada je otkrila da se tako nije osećala na početku karijere.

 

" Izbace me nekada stvari iz takta, ali to je neprimetno nekome ko me ne poznaje. Dugo sam u televizijskom poslu i naučila sam da se kontrolišem. Na početku rada na televiziji dešavalo se i da se zaplačem uživo u programu, ali sam naučila lekciju, a to je da sam lice koje iznosi informaciju i da tu nema mesta za preemotivna reagovanja."

 

Iako je mnogi smatraju za jednu od najlepših tv lica na našim prostorima, ona je ostala skromna.

 

"Nikada sebe nisam smatrala lepoticom, a neukusno mi je da pričam o svom telu. Zavolela sam sebe takvu kakva sam. Izlečila sam svoje dečje komplekse, i trudim se da negujem svoje telo i lice da bi me poslužili i u starosti. Na sebi najviše volim svoju kosu, oduvek. Najveći kritičar sam sama sebi, i kad vidim da sam možda blaga prema sebi pozovem sestru da me dokrajči."

 

Kristina Radenković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

S obzirom na to da je Kristina majka dvoje dece, ovom prilikom je otkrila da li su na nju povukli karakter.

 

"Još uvek su oboje veoma mali, a karakter se gradi. Kao i svako ljudsko biće i oni su svako za sebe i ne bavimo se mnogo analizama. Potpuno su različiti i predivno je gledati ih kako rastu i kako se snalaze u različitim situacijama." - završava voditeljka.

 

 

makonda-tracker