(foto)

Modno usklađene i neodoljive! Naomi Kembel prvi put sa ćerkicom u javnosti raznežila svet

0

Proslavljena manekenka čuva svoju privatnost, pa do sada nismo imali priliku da je vidimo u nekoj ležernoj i svakodnevnoj situaciji s mezimicom

foto: EPA-EFE/Mohammed Badra
foto: EPA-EFE/Mohammed Badra

 


Crna Pantera, kako često nazivaju britansku manekenku Naomi Kembel (52), navikla nas je na vamp izdanja i šetnje pistom koje bacaju u senku i njene najpoznatije koleginice.


Međutim, u poslednje vreme, kada se kamere ugase i kada nema poslovne obaveze, šarmantni supermodel je na prvom mestu mama, koja uživa u dragocenim porodičnim trenucima.

 

Otkako je u maju 2021. godine saopštila da je postala majka, Naomi Kembel nije mnogo pričala o svojoj ćerkici, za koju se šuška da se zove Nil, ali manekenka to nikad nije potvrdila. Ona uživa u svojoj privatnosti i idili s devojčicom, a britanski mediji juče su uspeli da ih fotografišu prvi put. Jedini izuzetak do sad bio je njihov editorijal u britanskom izdanju magazina Vogue početkom godine, ali sada smo prvi put videli Naomi u svakodnevnoj situaciji sa ćerkicom.

Manekenka odvela mezimicu u londonski Hajd Park, gde su uživale u manifestaciji Zimska zemlja čuda, a zanimljivo je da su one bile modno usklađene!

 

Dok je Naomi nosila ljubičasti kaput, njena ćerkica je izgledala vrlo ljupko u ljubičastom kombinezonu i belim čelsi čizmicama. Pored toga, obe su nosile crne zimske kapice, a manekenka je uslikana dok je svojoj devojčici pokazivala zabavne aktivnosti u parku.


Naomi je jednom prilikom prošle godine, kada se zahvaljivala fanovima na rođendanskim čestitkama, istakla da nikad nije bila srećnija nego otkako je postala mama.

 

1 / 5 Foto: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO


Nikada nisam osetla ovoliko ljubavi, kao u poslednjih nekoliko nedelja. Toliko sam zahvalna na ljubavi koju ste preneli na moju ćerku. Hvala vam na toplim porukama podrške i rođendanskim željama. Uprkos izazovnoj godini koju smo svi imali, bilo je toliko blagoslova na kojima sam, iznad svega, zahvalna. Uz pomoć Božje milosti, mi vidimo svetlo na kraju tunela. Uz ljubav, upornost i snagu sve se izdrži – poručila je ona.

 

 

makonda-tracker