IKONA STILA

Kad se ona pojavila, Pariz je stao: Naomi Kembel neobičnom haljinom koja SVETLI bacila Brižit Makron u senku

0

Velikom vojnom paradom u Parizu je obeležen pad Bastilje koji Francuzi obeležavaju kao državni praznik sećajući se na 14. jul 1789. kada je velikim jurišem osvojena zloglasna tvrđava i tamnica u pariskom predgrađu.

foto: Abd Rabbo Ammar/ABACA / Abaca Press / Profimedia
foto: Abd Rabbo Ammar/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Naomi Kembel je bila jedna od gošći na proslavi dana pada Bastilje, a rame uz rame sa Brižit Makron, privukla je pažnju svojim izgledom i luksuznom haljinom sa potpisom brenda Louis Vuitton.

 

Slavni supermodel je stigla na proslavu i nasmejano ćaskala sa prvom damom Francuske, međutim, brojni posmatrači nisu mogli da ne primete stajling čuvene Naomi, koja je za ovu priliku odabrala kratku haljinu A kroja.

Naomi je zablistala u haljini od tvida i bogate teksture, ali u nežnim nijansama, a ono što je izdvajlo od ostalih jeste da njena haljina svetluca na svetlu. Cela haljina odiše senzualnošću, a ima i satenske umetke. Dodatnu eleganciju privukla je manekenka svojom obućom. Naime, ona je ponela bele čizmice sa debelom štiklom, a sve zaokružila malom torbicom, takođe sa potpisom njenog omiljenog brenda.

 

1 / 4 Foto: Abd Rabbo Ammar/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Ona je svojim izgledom zasenila i prvu damu Francuske, koja je za ovu priliku odabrala haljinu zanimljivog dezena koju je uklopila sa specifičnim salonkama. 

 

Čuvene čizme koje je obula Naomi su pravi hit u svetu i mogu se kombinovati uz različite kombinacije, ali u svim godišnjim dobima.

 

 

makonda-tracker