ISPROBAJTE

Izbacila je SAMO 3 NAMIRNICE: Jelovnik zahvaljujući kom Naomi Kembel izgleda fantastično u šestoj deceniji

0

Naomi Kembel je jednom prilikom šokirala javnost izjavom da večera u vreme ručka i da ima samo jedan obrok dnevno.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naomi Kembel je do nedavno držala svoj plan ishrane u tajnosti, međutim, šef njene kuhinje, Šon Džon je podelio sa medijima šta to jede slavna manekenka i koje namirnice izbegava.

 

Kako je Šon Džon otkrio, Naomi ima stroga pravila oko pripremanja hrane koja se moraju poštovati, a uostalom, to je i zaslužno za njen neverovatan izgled u šestoj deceniji.

 

- Kuvam za nju već celu deceniju. Moje zaduženje je da od namirnica koje Naomi sama nabavlja napravim jedno jelo dnevno, vrlo jednostavno i zdravo. Ona je "ital", što je jamajčanska reč za osobu koja prati vegatarijanski režim ishrane. Kada putuje, pravim joj hranu za put jer joj avionska hrana ne prija - rekao je Šon za Page Six.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Ono što Naomi već godinama ne jede jesu proizvodi na bazi mleka, piletina i namirnice koje sadrže gluten.

 

-  Naomi nikada ne naručuje hranu iz restorana. Ukoliko se i odluči za tu opciju, uvek će tražiti da joj spremimo nešto što nije na meniju. Za nju uvek kreiram neko novo jelo. Naomi obožava različite ukuse. Ne odobrava so i biber, ali joj se veoma dopada začinsko bilje - zaključio je kuvar poznate manekenke.

 

1 / 10 Foto: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

 

Podsetimo, Naomi Kembel je svojevremeno izjavila da jede isključivo kada ima potrebu i da ukoliko se desi da tokom dana ne oseća glad, jednostavno tad pije vodu i sokove, a leti joj takav režim najviše i odgovara.

 

 

makonda-tracker