ŠTA VI MISLITE?

"Ostavite Džejlu Ramović na miru!" Marija Šerifović imala žustru reakciju na pitanje o mladoj koleginici

0

Marija Šerifović je neretko u centru pažnje, što zbog svojih pesama i uspešnih koncerata, što zog izjava i oštrog jezika.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Marija Šerifović je aktuleni član žirija muzičkog takmičenja Zvezde Granda, a kako uvek ima dobre kandidate kojima se maksimalno posveti, ona samouvereno tvrdi da će i ove godine pobednik takmičenja biti iz njenih redova.

 

Pevačica se jedno vreme posvetila Jutjub karijeri, najviše zbog pandemije i nemogućnosti nastupanja, ali je istakla da je muzika primarno zanimanje kog se nikad neće odreći.

Marija je otkrila i da nema problema kada je u pitanju prvi prilazak partneru, ali smatra da je to stvar samopouzdanja.

 

Na pitanje u kakvoj vezi je sa Džejlom Ramović i kako komentariše različite natpise, Marija je istakla da bi volela da završi sa tim nagađanjima.

 

– Prijateljsko-poslovnoj vezi i volela bih više da ta priča jednom za sva vremena stane. Niko se ne vodi time kako je nekome kada čita takve izmišljotine, kao i da se u nekoliko trenutaka ozbiljno preteralo. Dakle, stvarno ostavite devojku na miru - rekla je ona za Skandal.

 

1 / 9 Foto: screenshot/k1

 

Marija Šerifović je poznata po jasnim stavovima i po tome da se ne plaši da iznese svoje mišljenje i bude direktna, a to je i razlog zašto je se neki, uslovno rečeno, plaše. Pevačica to objašnjava time da ljudi nisu navikli na otvorenost i konkretnost, ali je istakla i da konflikte nikada ne rešava necivilizovano.

 

 

 

makonda-tracker