možete i vi

Uz pomoć ovih dijeta zajedno su smršale više od 100 kg: Ovako se hrane Mia Borisavljević, Krstinja i Marija Šerifović

3

Kada je mršavljenje u pitanju magična formula ne postoji. Potrebno je promeniti način ishrane i odreći se mnogo čega 

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznate ličnosti su često na udaru kritika javnosti zbog posla kojim se bave. Neke od njih ne mare mnogo za komenatare, ali zbog sebe žele da smršaju i time mnogo učine i za svoje zdravlje.

 

Mnoge pevačice imaju problem s viškom kilograma, a među njima su Marija Šerifović, zatim mlada zvezda Granda Krstinja Todorović, kao i pevačica Mia Borisavljević.

 

 

Da bi se uhvatile u koštac sa borbom protiv suvišnih kilograma morale su da učine veliki napor. Marija Šerifović je mnogo puta govorila o mršavljenju, kao njenoj najvećoj noćnoj mori, ali je to nije sprečilo da ostane dosledna i postigne željene rezultate. 

 

Marijina dijeta zasniva se uglavnom na salatama, mladom siru, tunjevini i belom mesu. Na samom početku pevačica je pozvala sve da se pridruže sedmonedeljnom planu ishrane.

 

Marija Šerifović
foto: Damir Dervišagić

 

- Ovo je plan ishrane koji odgovara mojoj kilaži i krvnoj grupi, a svako treba da pronađe sebi odgovarajući plan. Sedam dana ću se zdravo hraniti, nadam se da neću prekršiti dijetu. Zeleni čaj je obavezan to je nešto sa čime započinem dan - rekla je Marija.

 

U toku dijete i ovih sedam dana detoksa Šerifovićeva je nekoliko puta bila gladna, ali je uspela da odoli iskušenjima i zdravo se hrani, a u toku jedne nedelje izgubila je 2,8 kilograma. Tokom cele dijeta Marije je uspela da skine više od 10 kilograma.

 

Krstinja Todorović, Krstinja Matanović
foto: Instagram, krstinja_official

 

Krstinja Todorović je smršala više od 80 kilograma, ali tajna njenog mršavljenja nije bila u dijeti. Ona je smršala uz pomoć hiruške operacije koja podrazumeva smanjenje želudca. Ipak, i nakon što je to uradila imala je specijalan način ishrane, a on je podrazumevao uzdržavanje od belog šećera, belog brašna i namirnica koje su bogate mastima. 

 

Mia Borisavljević je tokom trudnoće nabacila višak kilograma, ali čim se porodila odlučila je da ih se reši.

 

Mia Borisavljević
foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Pevačica je potpuno izbacila večeru, kao i dve namirnice koje su veoma pogubne po zdravlje.

 

- Ne jedem belo brašno i šećer! Kada to izbacite iz ishrane, u jelovniku vam ostanu samo zdrave namirnice: Voće, povrće i meso. Posle porođaja sam skinula devet kilograma, tako da mi je ostalo još malo do idealne kilaže - rekla je Borisavljevićava.

 

Sve tri pevačice svakodnevno vode računa o tome da biraju zdrave namirnice, bave se fizičkom aktivnošću i ne žale ni jedan trenutak koji su posvetili sebi kako bi dostigle izgled i kilažu koju su želele tokom celog života. 

 

 

 

makonda-tracker