SPREMNA ZA LETO

SPECIJALNA DIJETA Marije Šerifović: Za 5 dana smršala 3 kilograma uz pomoć samo JEDNOG TRIKA

4

Naša popularna pevačica Marija Šerifović želi da dotera liniju do savršenstva.

foto: Instagram
foto: Instagram

Marija se još pre dve godine podvrgla specijalnom režimu ishrane uz koji postepeno mršavi i održava već postojeću liniju. Ipak, nedavno je samu sebe iznenadila kada je stala na vagu za merenje težine.

 

Naime, iza pevačice je buran i naporan period. Ona je u martu imala čak četiri koncerta, često je bila na probama, imala je samo jedan ili dva kvalitetna obroka.

 

- Stala sam na vagu pred prvi koncert, a zatim sam se opet merila posle pet dana. Videla sam da imam tri kilograma manje. Bila sam u šoku, nikad ranije nisam tako brzo smršala - kaže Marija.

 

Ona dodaje da se trudi da vodi računa o tome da konzumira zdrave namirnice, ali da je ovaj gubitak kilograma došao zbog stresa i velikog broja obaveza koji je imala.

 

- Bila sam izložena neviđenom stresu! Ništa nisam mogla da jedem, preskakala sam većinu obroka. Za doručak sam jela samo jaja ili jogurt sa tostom. Preko dana sam bila na probama, pa nisam ni stizala da ručam. Tek uveče bih pojela losos, brancin ili biftek... I tako pet dana - otkriva ona. 

 

Iako je bila srećna je vaga pokazala manji broj Marija kaže da se tada našla u drugom problemu. Naime, sva garderoba joj je bila velika, pa je morala da ide kod krojačice. Ipak, to joj nije teško palo.

 

- Uvek sam srećna kada smršam - zaključuje najveća srpska pop zvezda.

 

makonda-tracker