skladni i savršeni

30 godina su u braku, a retko ih viđamo zajedno u javnosti: Znate li koji POZNATI MUZIČAR je muž čuvene Gorice Popović?

0

Jedna od legendi srpskog glumišta, čuvena Gorica Popović, svoju intimu skriva od očiju javnosti 

foto: Antonio Ahel/ATAImages.
foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Poznata glumica Gorica Popović na glumačkoj sceni je slobodno se može reći ceo svoj život. Uprkos slavi i popularnosti koju je stekla tokom godina, Gorica je ostala prizemna, skromna i jednostavna.

 

Svoj ljubavni život nikada nije želela da iznosi u javnost, pa ne iznenađuje što se o njemu malo toga zna.

 

 

Ipak, ono što je poznato jeste da je ceo svoj život provela sa jednim čovekom, s kojim je ušla u brak još pre punih 30 godina. U pitanju je čovek koji je takođe javna ličnosti, saksofonista Nenad Petrović.

 

Poslednjih godina Gorica sve češće provodi vreme u porodičnoj kući na Srebrnom jezeru, gde je našla mir i utočište od gradske vreve. Društvo joj pravi suprug i prema rečima glumice ovo joj je nagrada za sve one napore koje je godinama činila kako bi sada mogla da uživa.

 

Uprkos tome što su oboje javne ličnosti, retko se mogu zajedno sresti, i oboje nerado govore o privatnom životu.

 

Nenad Petrović
Nenad Petrović foto: Youtube Printscreen

- Volimo iste stvari, volimo životinje, imamo interesovanja koja se dobro slažu - kaže kratko glumica koja je nedavno otišla u penziju, što ne znači da će manje biti aktivna.

 

Suprug Gorice Popović Nenad - Neša Petrović je saksofonista, džez muzičar i kompozitor. Godinama se bavi pedagoškim radom, predaje džez saksofon u Muzičkoj školi "Stanković", član je benda "No Smoking Orchestra", sa kojim je obišao planetu. Za muziku sluha i te kako ima i Gorica, koja je često putovala sa suprugom i učestvovala u njegovim koncertima. 

 

Iako su u braku gotovo tri decenije, u javnosti nema njihovih zajedničkih fotografija.

 

 

makonda-tracker