PRONAŠLI SU SE

29 GODINA SU U SREĆNOM BRAKU: Znate li koji naš poznati muzičar je suprug Gorice Popović?

0

Čuvena glumica decenijama je jedna od omiljenih na našoj sceni, a zanimljivo je to što njeni obožavaoci ne znaju mnogo o njenom privatnom životu

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Gorica nikada nije stavljala privatni život u fokus pažnje, pa je karijeru gradila isključivo na ulogama koje su vremenom postojale kultne, a ona dobila imidž umetnika kome publika veruje i čije uloge voli.

 

O suprugu, saksofonisti Nenadu Petroviću Neši, retko govori, ali, kako kaže, to je bio njihov dogovor da intimu drže daleko od očiju javnosti.


Ovaj skladan par koji se retko pojavljuje na gradskim dešavanjima u braku je već 29 godina.

 

Mi uživamo u tome što je to tako. Hvala bogu, sarađivali smo zajedno na nekim projektima. On mi je često pomagao kad mi je trebalo nešto u vezi s muzikom. Ja sam pevala songove za „Peline đakonije”, a on ih je zapisivao i pravio aranžmane. Onda sam ja učestovala na koncertima „No smoking orkestra”, radili smo i operu „Dom za vešanje” s Emirom Kusturicom. Nema potrebu da se zajednički nešto muvamo. On to prosto ne voli. Dosta je skroman čovek. To nam nije neophodno. Mislim da je dovoljno to što radimo i da se znatiželja publike na tome zaustavi — istakla je Gorica.

 

Kako je u jednom intervjuu prošle godine objasnila, u tom trenutku su bili venčani čak 28 godina, a jedna od njihovih tajni je u tome što su se, kako ističe, "brzo ukapirali".


Mi smo u braku 28 godina i u početku, dok nismo jedno drugo upoznali, bilo je pitanja „Hoćeš ovde sa mnom“ i slično, a onda kažemo „Neću, to mi je dosadno”... Postavljala sam ja njemu pitanja ili on meni i dobijali smo takve odgovore. Brzo smo se ukapirali i brzo smo navikli na naše živote. Ja na njegove džez klubove ili on na moje predstave. Volimo iste stvari, volimo životinje, imamo interesovanja koja se dobro slažu — otkrila je glumica.

 

 

makonda-tracker