nije bilo prijatno

"GDE ĆEMO MI U OVIM GODINAMA TO DA SNIMAMO?!" Gorica Popović o intimnoj sceni o kojoj je brujala Srbija

0

Glumica Gorica Popović (68) u prvoj sezoni serije "Kaljave gume", čije emitovanje je nedavno završeno, snimala je intimne scene, što nije radila mnogo puta do sada.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Gorica je sada priznala da se nije osećala u potpunosti prijatno tokom snimanja ovih scena.


- Imala sam ljubavnu scenu i osećala sam tremu, jer nisam mnogo takvih scena snimala u karijeri. Trebalo je da provedemo noć u motelu, a bilo mi je neprijatno jer ne poznajem čoveka. Tek što je stigao u Srbiju. Međutim, ispalo je diskretno. Bio je samo jedan poljubac, a i gde ćemo mi u ovim godinama to da snimamo. On je to razumeo i sve je ispalo vrlo dobro - rekla je za "Kurir" glumica čiji je partner u seriji bio američki glumac Kris Malki.

 


- On je sjajan glumac. Ima više od 200 uloga, ali je najpoznatiji po "Tvin Piksu". Kad sam čula da će mi biti partner, počela sam da obraćam pažnju na njegove filmove. Moju najbolju prijateljicu igrala je Aida Torturo. Oni su divni ljudi i sjajni glumci. Bili su veoma otvoreni i spremni da se uklope u sredinu. Imala sam tremu od igranja na engleskom. Govorim taj jezik, ali nije jednostavno. Uvek sam se divila kolegama koji rade sa stranim produkcijama. Prvi put sam se srela s tim i bila sam štreber. Ipak, morala sam da ga govorim i s nekim greškama. Izborila sam se s tim. Na kraju sam uživala - podelila je Gorica svoje iskustvo sa kolegama iz inostranstva.

 

 

makonda-tracker